Horoscop saptamanal 1iulie – 5 iulie 2015

Urmează o săptămână importantă pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop saptamanal

BERBEC: Nu veți fi la înălțimea așteptărilor celor din jur din cauza unor probleme serioase de comunicare. Încercați să vă calmați înainte de a purta o discuție cu cineva.

TAUR: Feriți-vă să discutați anumite probleme cu familia, cel puțin în perioada 30 iunie – 3 iulie. Astrele sunt conștiente că aveți multe pe suflet, dar nu uitați că răbdarea vă ajută să treceți și oceanele.

GEMENI: Vei face o achiziție de mult dorită. Ai tot așteptat și ai tot așteptat, iar săptămâna care vine îți va aduce marele cadou.

RAC: Veți avea senzația că prietenii nu mai sunt prieteni iar colegii vă sabotează la locul de muncă. Este doar o impresie, dar, mare grijă la cât de mult vă lăsați afectați de ea!

LEU: Nu vă mai ascundeți de lucrurile care oricum vor veni în viața voastră. Capul sus și continuați să luptați!

FECIOARĂ: S-ar putea să reveniți la o persoană pe care ați cam lăsat-o în urmă. O nouă iubire poate bate la geam.

BALANȚĂ: Planurile de vacanță pe care le-ați făcut se duc pe apa sâmbetei, însă, nu disperați: ceva și mai frumos va veni în curând.

SCORPION: Timiditatea va pune accent pe comportamentul vostru, cei apropiați nerecunoscându-vă absolut deloc.

SĂGETĂTOR: Se anunță câteva remarci la locul de muncă pe care nu le veți agrea foarte tare. Pot apărea probleme și în familie, mai ales dacă transportați problemele de la job acasă.

CAPRICORN: Vă fascinează o persoană pe care ați întâlnit-o recent, dar se afla la câteva sute de kilometri depărtare. Aveți grijă cui îi povestiți despre acea persoană.

VĂRSĂTOR: Vă reluați activitățile sportive, ceea ce este foarte bine. Atenție însă la exagerările cu dulciurile și sucurile pline de zahăr în perioada ce urmează.

PEȘTI: Vă schimbați planurile din timpul săptămânii pe ultima sută de metri din cauza unui eveniment la care trebuie neapărat să participați.

leave a reply