Gura păcătosului…

După mai bine de un an de guvernare, timp în care a ajuns să controleze 70% din Parlament, USL este tot la stadiul de ”vom face”!

De la prim-ministru și până la președintele Consiliului Județean, toți vorbesc despre ceea ce vor face… de parcă cele 14 luni care au trecut de când Victor Ponta a fost instalat p.m, ar fi din alt film!

Aici se încadrează și declarația cel puțin deplasată a ”juniorului” de la PSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu. Președintele TSD pare să fi mirosit cum se face carieră în politică: cu limba lungă și mătăsoasă plasată strategic pe ”interesul” șefului.

La o recentă conferință de presă a PSD Dâmbovița, printre fraze agramate și mostre de ignoranță, Liviu Vasilescu a avut timp să ne explice cam cum stau lucrurile, cu adevărat. Una peste alta, junele social-democrat ne-a asigurat ritos că șeful și soarele lui în ale politicii, Adrian Țuțuianu, are ”perspective pozitive” în ceea ce privește atragerea de investitori. Altfel spus, cum ar scrie nenea Iancu, este pe punctul de a fi gata să ca să fie pregătit pentru oportunitatea de a avea perspective pozitive pentru eventuale discuții cu eventuali investitori chinezi.

În mod evident, junele Vasilescu vorbește ca să nu tacă. Sau – cum spune proverbul – dacă tăcea, filozof rămânea! Vrând să-și măgulească șeful, a reușit contrariul: așadar, potrivit lui Liviu Vasilescu, la mai bine de un an de la preluarea mandatului de președinte al CJD, Adrian Țuțuianu se poate lăuda, cel mult cu… perspective reale privind atragerea de investitori! Între timp, în cele 13 luni care au trecut de când Adrian Țuțuianu a devenit președinte al CJD, în Dâmbovița situația economico-socială s-a degradat continuu, șomajul a crescut amețitor, investițiile în infrastructură au fost blocate, s-au pierdut sute de locuri de muncă iar unul dintre cei mai mari angajatori din județ – MECHEL – a oprit activitatea, definitiv, se pare! Toate acestea sunt fapte. Restul e gargară.

Dar, așa cum se spune, gura păcătosului adevăr grăiește. Iar Liviu Vasilescu merită felicitări pentru că ne-a deschis ochii: până acum nu au făcut nimic –dar există perspective reale să…. ce?!

leave a reply