Gică Popescu, la un pas să plece de la Târgovişte! Reacţia Chindiei: “Rămâne cu sufletul alături de noi!”

Proiectul fotbalistic început la Târgovişte în 2010 e aproape să se destrame. Asociatul cu cel mai important capital de imagine, Gică Popescu, şi-ar putea anunţa retragerea de la FC Chindia după ultimul meci din Liga a II-a, restanţa Sportul – Suceava, programată mâine seară în Giuleşti.

“Gică a investit mult la Târgovişte, şi bani, şi timp, dar s-a săturat de umilinţele suportate în ultimul an. A ajuns să stea la aceeaşi masă cu nişte neica-nimeni, promovaţi drept reprezentanţi ai Consiliului Judeţean. A fost min”, declară surse din anturajul Chindiei. Şedinţa de marţi dimineaţă a Adunării Generale n-a adus nicio lămurire privind viitorul Chindiei Târgovişte. Popescu le-a comunicat celorlalţi asociaţi intenţiile sale, asigurându-i că va rămâne alături de echipa din Târgovişte. “Rămâne cu sufletul alături de noi. Îi lasă pe jucători aici, să decidă fiecare ce va face mai departe”, a concluzinat preşedintele Mihai Trifan, lăsând să se înţeleagă că decizia lui Gică Popescu este definitivă şi irevocabilă. Fostul internaţional a anunţat că va face o declaraţie oficială în zilele următoare. “Am avut o analiză a sezonului trecut şi discuţii pe teme financiare. Nu ştiu dacă mai rămân în acest proiect”, s-a exprimat Popescu.

Reprezentantul CJ Dâmboviţa a sfidat pe toată lumea!

Omul votat de consilierii judeţeni drept reprezentant al autorităţii dâmboviţene în AGA, Costin Mihai, a ajuns la şedinţă cu 40 de minute întârziere. Costin Mihai a fost aşteptat de rectorul Universităţii Valahia, Călin Oros, de viceprimarul Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, şi de Gică Popescu. “Am avut o discuţie mai lungă cu domnul preşedinte al CJD, Adrian Ţuţuianu”, a motivat ziaristul, care a sosit la întâlnire pe jos, împreună cu contabila Serviciului Sport şi Turism din cadrul CJD.

Rămâne Târgoviştea fără fotbal?

Preşedintele clubului, Mihai Trifan, va părăsi şi el corabia dacă Gică Popescu îşi va anunţa plecarea. Chindia s-ar putea regăsi, de joi, retrogradată în Liga a III-a, fără minim doi asociaţi – Gică Popescu şi Primăria Târgovişte – fără preşedinte şi fără jucători sau antrenori. Şerban, Băluţă şi Perianu au plecat deja, primii doi la Viitorul, iar portarul la FC Botoşani.

preluare www.prosport.ro

leave a reply