Gabriel Boriga, mulțumit de stadiul lucrărilor în Târgoviște

Stadiul lucrărilor din  PIDU și, mai ales, schimbările pe care acestea le vor aduce în municipiu, sunt apreciate de Gabriel Boriga ca fiind de o importanță capitală.

Chiar dacă nu mai este (deocamdată!) primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga este cel care a inițiat și lansat amplul program de modernizare a urbei, așadar este de înțeles de ce nici acum, din poziția de consilier al primarului interimar, nu a renunțat la a urmări cu atenție evoluția lucrărilor.

Referitor la evoluția lucrărilor, Boriga scrie pe pagina lui de Facebook:Deşi, oficial, a venit toamna, proiectul de modernizare a străzilor din Târgovişte continuă şi va lua amploare pe zi ce trece. În acest sfârşit de săptămână care tocmai s-a încheiat au fost asfaltate străzile Moldovei şi Basarabiei din zona Clubului Studenţilor din Micro VI, dar şi strada Radu de la Afumaţi situată în faţa Cimitirului Simuleasa. Proiectul privind modernizarea drumurilor continuă, urmând ca, în zilele următoare, lucrările să se concretizeze şi în alte zone ale oraşului nostru. Mulţumesc, pe această cale, tuturor locuitorilor din zonele în cauză care au dat dovadă de răbdare şi înţelegere în tot acest interval”

leave a reply