Flori și mărțișoare oferite doamnelor și domnișoarelor din orașul Moreni de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru și o echipă numeroasă de social democrați.

Luna lui Mărțișor întâmpinată cu flori și mărțișoare în orașul Moreni! Simboluri ale primăverii au primit din partea președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a președintelui PSD Moreni, Gabriel Purcaru, a președintelui TSD Dâmbovița, Andrei Tudora și a membrilor social democrați, sute de doamne și domnișoare din localitate, în semn de prețuire de recunoștință.

Gestul liderilor PSD a fost apreciat de doamnele și domnișoarele din Moreni, care la rândul lor au oferit în schimbul cadoului primit multe zâmbete și bucurie.

„Flori pentru doamnele și domnișoarele din municipiul Moreni!

Tot ceea ce este frumos li se datorează lor: mamelor, surorilor și soțiile noastre! 1 Martie a fost încă o ocazie în care le-am mulțumit pentru că ne sunt alături, iar acest lucru l-am făcut, astăzi, alături de colegii din PSD Moreni.

Vă dorim un 1 Martie plin de bucurie și o primăvară senină!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Vă admirăm și vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți!

Astăzi, într-una dintre cele mai frumoase zile din an, 1 Martie, alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și de colegii din PSD Moreni, am oferit flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul Moreni.

O primăvară liniștită tuturor și un călduros «La mulți ani!»”, a transmis președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

leave a reply