Eveniment social-filantropic. Daruri pentru copii la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Ana Maria Popescu 20/12/2018 0
Eveniment social-filantropic. Daruri pentru copii la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Eveniment filantropic la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviște! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Arhiepiscopia Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, a dăruit cadouri, constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri, pentru 22 copii/tineri de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte „Floare de Colţ” și pentru 8 copii de la Căminul Social de Tip Familial „Sfântul Ierarh Nicolae“, din cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină. A devenit deja tradiție ca în preajma sărbătorilor creștine, părinții consilieri, conducători ai Centrului Social Creștin, cu binecuvântarea ÎPS Nifon, să bucure sufletele copiilor, din centrele sociale târgoviștene și nu numai, oferindu-le daruri, dar și cuvinte de învățătură care să-i ajute să depășească momentele grele din viață. Așa s-a întâmplat și astăzi, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon a transmis mesaje spirituale copiilor și adulților prezenți, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun.

Cuvinte de învățătură a transmis Înaltpreasfinția Sa Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, și reprezentanților presei locale prezenți la evenimentul filantropic.

În semn de mulțumire pentru daruri și căldura cu care sunt primiți de fiecare dată la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, copiii au adus, prin interpretarea unor colinde, vestea Nașterii Pruncului Sfânt.

La evenimentul găzduit de Centrul Social au mai participat Cristiana Bucur, director general DGASPC Dâmbovița, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviștei, dar și oameni care zi de zi se ocupă cu răbdare și profesionalism de educația și îndrumarea tinerilor din centrele de servicii sociale.

Leave A Response »