Elevii cu media 10 la examenele naționale, premiați de Consiliul Județean Dâmbovița

Ana Maria Popescu 14/08/2019 0
Elevii cu media 10 la examenele naționale, premiați de Consiliul Județean Dâmbovița

Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) a premiat astăzi, 14 august 2019, în debutul ședinței ordinare, elevii care au obținut media 10 la examenele naționale, susținute în această vară.

Este vorba despre 8 elevi din județul Dâmbovița, dintre care 7 (Manole Medeea Maria – Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Moreni, Dinu Antonia Teodora – Colegiul Național „Constantin Carabella” Târgoviște, Forausberger Teodor Andrei – Școala Gimnaziala „Coresi” Târgoviște, Marinescu Karina Maria – Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești, Lupu Ana-Maria-Raluca – Colegiul Național „Vladimir Streinu” Găești, Mănguță Yasmina Maria – Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” Târgoviște, Bănică Horia Andrei – Școala Gimnazială „Coresi” Târgoviște) au obținut aceste rezultate excepționale la evaluarea națională de la finalul clasei a 8-a și Stoica Ramona-Andreea, elevă a Colegiului Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, care a obținut media 10 la Bacalaureat. Cei 7 absolvenți ai clasei a VIII-a au fost premiați cu flori și premii în bani, în valoare de 1500 de lei, în timp ce eleva care a promovat Bacalaureatul cu media 10 a primit un premiu în valoare de 2500 de lei.

Cu acest prilej, președintele CJD, Alexandru Oprea, i-a felicitat atât pe elevii merituoși, cât și pe părinții și dascălii care s-au implicat în formarea lor:

Mă bucur că putem răsplăti din nou excelența în educație și le mulțumesc consilierilor județeni, pentru că au făcut posibil acest act de normalitate. Le mulțumesc copiilor pentru implicare și efortul depus, pentru că aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, și felicit părinții și profesorii, care i-au îndrumat. Vă îndemn să continuați și să aveți încredere în România!”

Leave A Response »