Echipa de volei CSM Târgoviște, în fața unei noi provocări europene. CSM Târgoviște-Fatum NYÍREGYHÁZA se joacă marți la Sala Sporturilor. INTRARE GRATUITĂ

Ana Maria Popescu 02/12/2019 0
Echipa de volei CSM Târgoviște, în fața unei noi provocări europene. CSM Târgoviște-Fatum NYÍREGYHÁZA se joacă marți la Sala Sporturilor. INTRARE GRATUITĂ

Echipa de volei a municipiului Târgoviște debutează pe 3 decembrie, în CEV Volleyball Cup 2020, a doua competiție europeană ca valoare. Sorții au hărăzit echipei feminine de volei un adversar incomod pentru acest sfârșit de an calendaristic și început de traseu european. Astfel, marți, începând cu ora 18:00, jucătoarele, antrenorii și conducerea clubului invită târgoviștenii și dâmbovițenii în tribunele Sălii Sporturilor din municipiul reședință de județ pentru a urmări meciul dintre CSM și formația maghiară Fatum NYÍREGYHÁZA.

Partida se anunță foarte echilibrată și importantă pentru echipa târgovișteană, care își dorește un parcurs cât mai lung în actuala ediție a cupelor europene.

Înainte de jocul din CEV Volleyball Cup 2020, fetele de la CSM Târgoviște au reușit un succes clar în Divizia A1, învingând, în deplasare, CSU Belor Galați, scor 3-0. De asemenea, adversara de marți s-a impus fără emoții, pe teren propriu, în fața formației Haladas, dar meciul a avut loc la Nyiregyhaza. În campionat, rivala Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ocupă locul 1 în Grupa A, fiind, alături de MCM Kaposvari, neînvinsă în actualul sezon din Ungaria. Așadar, suficiente motive pentru ca târgoviștenii să ia cu asalt tribunele Sălii Sporturilor, marți – 3 decembrie 2019, ora 18:00, mai ales că intrarea la acest eveniment internațional este GRATUITĂ.

Leave A Response »