Direcția Agricolă Dâmbovița, daruri „călduroase” pentru bătrânii din centrele de îngrijire

Ana Maria Popescu 31/01/2019 0
Direcția Agricolă Dâmbovița, daruri „călduroase” pentru bătrânii din centrele de îngrijire

Direcția Agricolă Dâmbovița a început anul în forță și se pare că obiectivul principal pentru 2019 nu este numai acela de a sprijini fermierii dâmbovițeni în accesarea de programe guvernamentale și europene, care să le permită să se dezvolte, ci și de a se implica în viața comunității dâmbovițene prin organizarea de diverse acțiuni prin care salariații și conducerea instituției să se apropie mai mult de oameni și de problemele lor. Un prim pas în acest sens a fost făcut ieri, când conducerea instituției a împărțit ciorapi de lână bătrânilor din centrele de îngrijire din județ. Acțiunea este o continuare a campaniei caritabile începută anul trecut de ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a cumpărat toți ciorapii de lână lucrați de mâinile dibace ale meșteșugarilor de la Tilișca (Sibiu) pentru a-i dona bătrânilor din centrele de îngrijire.

Impresionată de poveștile bătrânilor, dar și de bucuria cu care au primit darurile, directorul executiv al Direcției Agricole Dâmbovița, Sânziana Bănică, a luat decizia ca, alături de colegii săi, să le aducă bătrânilor o bucurie și în luna martie, atunci când va împărți în centrele de îngrijire din județ mărțișoare și dulciuri. Directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Sânziana Bănică, speră ca acestei acțiuni să se alăture și alte persoane cu suflet, din afara instituției, care vor să aducă un zâmbet pe chipul vârstnicilor din centrele de îngrijire.

„Domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a demarat, încă de anul trecut, o campanie de caritate donând ciorapi de lână unor centre pentru îngrijire a persoanelor vârstnice.

Direcţia Agricolă Judeţeană a întreprins o astfel de acţiune la centrele pentru îngrijire a persoanelor vârstnice din județul nostru, oferind batrânilor peste 400 de perechi de ciorapi confecţionaţi de meşteşugari din Tilişca, judeţul Sibiu .

În urma acestei acţiuni instituţia noastră îşi propune să aducă primăvara în sufletele seniorilor din aceste centre și în luna martie, atunci când ne-am propus să le dăruim mărţişoare şi dulciuri. Îndrăznim pe această cale să lansăm un mesaj oamenilor cu suflet bun să ni se alăture în acest demers, pentru a aduce un zâmbet pe feţele bunicilor din aceste cămine”, a mărturisit directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Sânziana Bănică.

 

 

Leave A Response »