Deputatul Radu Popa a votat împotriva Guvernului Cioloș. „E nevoie de specialiști în funcțiile cheie ale statului. Suntem în cel mai greu moment al generației noastre. Miza e viața”

Deputatul PSD Radu Popa a votat astăzi, la vedere, împotriva Guvernului Cioloș. Este unul din cei 184 de parlamentari care a dat un vot negativ învestiturii lui Dacian Cioloș și a miniștrilor săi în fruntea țării.

„Am votat pentru sfârșitul iluziilor”, a transmis deputatul Radu Popa după votul din Parlament.

De asemenea, parlamentarul social-democrat a declarat astăzi că în această perioadă de criză, politică și, mai ales, sanitară, este nevoie de specialiști în funcțiile cheie ale statului nu de „habarniști”.

„După 10 zile de agonie, varianta Dacian Cioloș s-a stins. Am votat și eu pentru sfârșitul iluziilor. Din păcate, KWI, principalul responsabil pentru criza multisectorială își abandonează prerogativele. A ieșit (iar) să vorbească despre efectele neimplicării sale și a “guvernului meu.” Cinic și deplasat.

Forța partidelor parlamentare nu se poate coagula fără renunțarea la orgolii. Și la soluții lipsite de consistență.

E nevoie de specialiști în funcțiile cheie ale statului. Suntem în cel mai greu moment al generației noastre. Miza e viața.

La firmele de pompe funebre se stă la coadă.

La morgă, cadavrele stau pe hol.

La ATI, bolnavii au ocupat și scaunele libere. Trebuie să ieșim din această suferință.

Noi suntem aici și vom continua să ducem această luptă. România e mai importantă decât oricare dintre noi”, a declarat deputatul PSD Radu Popa.

 

leave a reply