Deputatul PSD Corneliu Ștefan, președinte executiv al PSD Dâmbovița, sinteză a realizărilor PSD și îndemn la votul pentru europarlamentare

Ana Maria Popescu 02/05/2019 0
Deputatul PSD Corneliu Ștefan, președinte executiv al PSD Dâmbovița, sinteză a realizărilor PSD și îndemn la votul pentru europarlamentare

La debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc pe 26 mai 2019, deputatul Corneliu Ștefan, președintele executiv al PSD Dâmbovița, amintește o parte dintre realizările Partidului Social Democrat, precizând totodată că: „Prin votul dumneavoastră, PSD va trimite în Parlamentul European, la Bruxelles, cea mai bună echipă de politicieni, de patrioți, de profesioniști, care să se lupte, în cel mai înalt for legislativ de pe continent, pentru drepturile noastre, pentru democrație, pentru o viață mai bună, pentru un tratament egal în Europa. Lista candidaților PSD pentru Parlamentul European este deschisă de președinta PSD Dâmbovița, doamna Rovana Plumb – fost ministru al Fondurilor Europene”.

Parlamentarul dâmbovițean îndeamnă cetățenii ca, pe 26 mai, să voteze candidații social-democrați pentru Parlamentul European, amintind că: „România a devenit mai prosperă, mai sigură, mai puternică datorită guvernării PSD! Prin Programul Național de Dezvoltare Locală pus în practică de PSD, avem drumuri mai bune, avem rețele de apă și de canalizare, avem școli, grădinițe, săli de sport, așezăminte de ocrotire socială. Am reabilitat și modernizat spitalele, le-am dotat cu tehnică performantă și lucrurile nu se vor opri aici! Am reușit să oprim migrația medicilor noștri și a cadrelor medii către Occident, mărind salariile din sistem la nivelul veniturilor obținute în statele din vestul Europei. Am mărit pensiile tuturor categoriilor socio-profesionale. Am mărit salariile și ritmul de creștere va continua! Pentru PSD, interesul țării, al cetățeanului, drepturile și libertățile democratice câștigate în decembrie 1989, cu prețul sângelui, au fost întotdeauna prioritare.

Pe 26 mai, vă îndemn să votați candidații PSD pentru Parlamentul European! Votați pentru o viață demnă! Votați pentru democrație și libertate! România merită mai mult respect în Europa!”

Leave A Response »