Deputatul PSD Corneliu Ștefan, mesaj după adoptarea moțiunii de cenzură: „Vă asigur că vom continua proiectele pe care ni le-am asumat pentru județul Dâmbovița, pentru întreaga țară”

Ana Maria Popescu 10/10/2019 0
Deputatul PSD Corneliu Ștefan, mesaj după adoptarea moțiunii de cenzură: „Vă asigur că vom continua proiectele pe care ni le-am asumat pentru județul Dâmbovița, pentru întreaga țară”

După adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului PSD, condus de Viorica Dăncilă, deputatul Corneliu Ștefan a transmis un mesaj în care critică „opoziția zgomotoasă”, dar în același timp asigură locuitorii județului Dâmbovița și nu numai de faptul că PSD va continua lupta pentru implementarea proiectelor pe care și le-a asumat pentru acest județ și pentru întreaga țară.

„Am asistat la unul dintre cele mai triste momente din istoria românească de după 1989. Un guvern susținut de partidul care a câștigat alegerile în mod democratic, validat de popor, a fost dărâmat din pure considerente politicianiste!

Guvernul #PSD a fost dat jos de la putere de o opoziție zgomotoasă şi neconstructivă, pentru faptul că a performat, pentru faptul că a reușit să țină în echilibru economia şi viața socială, pentru că a adus bunăstare românilor. Guvernul a fost demis pentru că a mărit pensiile şi salariile, pentru că a creat locuri de muncă, pentru că a materializat, pe cuprinsul întregii țării, proiecte de infrastructură locală – drumuri, rețele de apă, de canalizare și de gaze naturale, pentru că a construit şcoli, grădinițe şi așezăminte de ocrotire socială.

Guvernul PSD a fost sancționat pentru că a luptat pentru promovarea valorilor acestei țări, pentru readucerea în țară a românilor plecați la muncă în străinătate, pentru că a apărat familia, educația şi cultura. Faptul că, printr-un joc politic mârșav, nu mai suntem la guvernare nu ne va demobiliza, nu ne va îngenunchia. Am mai trăit experiențe de acest gen. Vom fi mai uniți, mai puternici. Vom supraveghea cu atenție și îi vom sancționa pe cei care vor prelua frâiele guvernării fără să aibă nici cel mai mic habar despre cum se conduce o țară şi fără să aibă un program minimal de gestionare a treburilor statului. Nu vom accepta să fie eliminat ceea ce am realizat bun pentru acest popor, să fie dat la o parte. Vom face tot ceea ce ne stă în putință, legal, democratic, pentru ca românii să nu sufere. Nu mai suntem la putere, dar vom fi adversarii de temut ai celor care cred că se vor juca cu puterea, cu țara!

Vă asigur că vom continua proiectele pe care ni le-am asumat pentru județul #Dâmbovița, pentru întreaga țară”, a transmis deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Leave A Response »