Deputatul PRO România, Oana Vlăducă, critică iresponsabilitatea Guvernului PNL și joaca acestuia cu asimptomaticii COVID-19. Ludovic Orban face acum ce înjura în vară

Ana Maria Popescu 16/10/2020 0
Deputatul PRO România, Oana Vlăducă, critică iresponsabilitatea Guvernului PNL și joaca acestuia cu asimptomaticii COVID-19. Ludovic Orban face acum ce înjura în vară

„E o harababură absolută în capul acestui prim-ministru și, în general, în acțiunile acestui guvern”, acuză public deputatul PRO România, Oana Vlăducă. Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a anunţat zilele acestea că Ministerul Sănătăţii lucrează la un proiect care prevede că persoanele infectate cu SARS-CoV-2 şi care nu prezintă simptome să nu mai trebuiască să se prezinte la spital.

Deputatul PRO România amintește scandalul provocat de Ludovic Orban & Co nu mai târziu de această vară, când contraziceau de zor Avocatul Poporului, Renate Weber, care susținea că internarea asimptomaticilor este abuzivă.

„Mai țineți minte, în vară, când Avocatul Poporului, Renate Weber, a spus că internarea asimptomaticilor este abuzivă? Ce răsturnare de mizerii din partea lui Orban&co. în dreptul ei și al nostru, care am susținut același lucru (de bun simț). Ce face acum Orban? Exact ceea ce înjura acum câteva luni. E josnic modul în care PNL (și acoliții) se comportă. Un amestec de incompetență și aroganță cu un singur țel: să facă alegeri pe 6 decembrie. I-RES-PON-SA-BILI”, a transmis deputatul dâmbovițean.

La polul opus față de acum câteva luni, premierul Ludovic Orban a declarat că spitalele nu pot fi aglomerate cu persoane care nu au nevoie de îngrijiri medicale, în defavoarea altor oameni care poate au nevoie de îngrijiri spitalicești. „Cine nu are simptome, cine nu are în mod evident nevoia de a i se evalua starea de sănătate, nu trebuie să se ducă la spital neapărat”, a declarat miercuri șeful Executivului.

 

Leave A Response »