Deputatul Corneliu Stefan ii așteaptă pe cetățeni în audienta la Pucioasa și Fieni, dar și in mediul on-line!

Deputatul PSD Corneliu Stefan a inaugurat astăzi cele două cabinete parlamentare unde îi așteaptă,  în audiență,  pe cetățenii județului Dâmbovița. Acestea se află în orașele Pucioasa și Fieni, fiind angajamentul pe care proaspătul parlamentar și l-a asumat în campania electorală desfășurată cu precădere în nordul județului.

Voi avea un program foarte strict de audienţe pentru cele două cabinete, întâlniri cu cetăţenii şi nu în ultimul rând cu primarii. Ca deputat îmi voi desfăşura activitatea  în tot judeţul dar preponderant în zonele Pucioasa şi Fieni, a declarat Corneliu Ștefan.

O premieră în politica dâmbovițeană este lansarea platformei www.corneliustefan.ro, prin intermediul căreia, Corneliu Ștefan, va acorda audiențe on-line și va primi propuneri de proiecte pentru dezvoltarea județului Dâmbovița.

„Acolo voi scrie și toată activitatea mea parlamentară va fi la vedere. Prin intermediul acestui site voi acorda și audiențe on-line. Voi fi non stop în activitate și în legătură cu cetățenii din Dâmbovița. De asemenea, oricine poate propune pe siteul meu un proiect de dezvoltare a județului, pe care eu îl voi analiza și dacă este viabil, îl vom duce la bun sfârșit”, a mai spus Corneliu Ștefan.

leave a reply