Deputatul Claudia Gilia și primarul comunei Cojasca, surprize și felicitări pentru 30 de copii cu rezultate excepționale la învățătură

30 de elevi de gimnaziu, cu rezultate foarte bune la învățătură, însoțiți de dascălii lor care s-au implicat în activitățile școlare și extrașcolare, sunt în această perioadă în Tabăra Căprioara din Dâmbovița la o binemeritată relaxare. Alături de ei s-au aflat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, și primarul comunei Cojasca, Gheorghe Victor, care le-au dăruit surprize dulci, primind în schimb zâmbete și îmbrățișări.

Deputatul Claudia Gilia a împărtășit această experiență frumoasă, tocmai pentru a fi un exemplu și pentru alții: „Am cunoscut elevi și profesori excepționali. Am apreciat gestul domnului primar de a se implica în susținerea școlii, în recunoașterea și premierea performanței. Ne-a arătat că o comunitate poate crește prin eforturile tuturor membrilor săi. Comuna Cojasca are cu ce se mândri: o generație tânără bine educată, profesori implicați și un primar responsabil și generos. Le-am spus copiilor că fiecare notă de 10 înseamnă o cărămidă la construcția unei vieți mai bune pentru ei și pentru părinții lor. Trebuie să știe că în viață reușesc oamenii care muncesc cinstit, care învață și care-și găsesc talentul. Fiecare dintre ei are câte un talent: unii știu să deseneze frumos, alții să învețe poezii, unii sunt pasionați de matematică, iar alții au abilități tehnice sau IT foarte bune. Fiecare va putea să-și dezvolte talentul dat de Dumnezeu și să-și croiască un drum frumos în viață. I-am încurajat să se implice în activități extrașcolare, să se implice ca voluntari în organizațiile care îi pot ajuta să-și descopere și să-și cultive talentul, să-i asculte și respecte pe profesori și pe părinți. Doar prin ajutorul oferit altor organizații non-profit sau comunității, se vor ajuta și pe ei înșiși. Am încredere că noua generație va fi una puternică, una implicată în activitățile comunității și că țara va fi pe mâini bune! Tot ceea ce trebuie să facem în acest moment pentru ei este să-i sprijinim și să le arătăm că avem încredere în forțele lor! Îl felicit pe domnul primar al comunei Cojasca pentru generozitate, pentru implicare, dar și pe cadrele didactice care îi însoțesc pe copii, profesor Jeanina Loredana Petre, profesor Irina Chițu, profesor Vulpescu Cateluța și profesor Oana Mariana”, a declarat parlamentarul social-democrat Claudia Gilia.

leave a reply