Deputatul Carmen Holban, mesaj după Congresul PSD: Partidul rămâne unit și va depăși problemele din ultima perioadă

Ana Maria Popescu 01/07/2019 0
Deputatul Carmen Holban, mesaj după Congresul PSD: Partidul rămâne unit și va depăși problemele din ultima perioadă

Pentru prima dată în istoria partidului, social democrații au ales o femeie să preia frâiele partidului. S-a întâmplat la Congresul Extraordinar al partidului desfășurat pe 29 iunie, în cadrul căreia premierul Viorica Dăncilă a câștigat, cu votul majoritar al delegaților, funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Eugen Teodorovici și-a adjudecat funcția de președinte executiv, iar Mihai Fifor pe cea de secretar general al partidului.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul județean al partidului, deputatul Carmen Holban și-a manifestat încrederea că noua echipă de conducere a PSD, aleasă în mod corect și democratic, va readuce liniștea în partid, atât la nivel central, cât și local și va reuși, cu sprijinul tuturor membrilor și liderilor, să câștige viitoarele competiții electorale și să claseze, din nou, partidul pe primul loc în preferințele românilor.

„Noua conducere a PSD va aduce partidul în primplanul preferințelor politice ale românilor. Congresul PSD de la sfârșitul săptămânii trecute va reda liniștea absolut necesară tuturor celor implicați în structurile decizionale, atât la nivel guvernamental, cât și județean și local. Este foarte bine că s-a organizat rapid acest Congres, după o perioadă dificilă, iar noua conducere, în frunte cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, are acum legitimitatea unui vot corect, liber exprimat, în regim de competiție liberă. Felicit conducerea aleasă sâmbătă, cu convingerea certă că PSD va câștiga viitoarele bătălii electorale ce ne așteaptă. PSD a dovedit că rămâne principala formațiune politică din România, îndeosebi prin modul în care ne-am prezentat în fața românilor la acest Congres. Este o premieră absolută în ultimii ani ca un partid de anvergură să aibă mai mulți candidați atât pentru funcția de președinte, cât și pentru celelalte funcții de conducere. Totodată, premierul Viorica Dăncilă a devenit prima femeie președinte a PSD fapt ce constituie o altă premieră pentru toți membrii și simpatizanții partidului. Mesajul principal care s-a desprins după reuniunea PSD este de unitate, responsabilitate și încredere. Cu certitudine toți ne dorim să fim mai uniși decât până acum pentru că doar uniți vom putea fi puternici și vom putea câștiga alegerile ce vor urma atât în acest an, cât mai ales anul viitor. Sunt convinsă de asemenea că noua conducere a PSD a învățat cu luciditate lecția disfuncționalităților din ultima perioadă și va acționa în consecință pentru ca greșelile să nu se mai repete. Sunt încrezătoare că sub conducerea doamnei Dăncilă, PSD va fi capabil să strângă rândurile, să-și îndeplinească toate angajamentele luate în fața românilor în programul de guvernare. Din punct de vedere politic este evident că avem mult de muncit pentru a reveni primul partid al României din punct de vedere al rezultatelor. Pe de altă parte știu că seriozitatea și profesionalismul noii conduceri a partidului sunt elemente definitorii pentru că în cel mai scurt timp credibilitatea PSD să fie pe un trend puternic, ascendent, iar rezultatele să fie pozitive. Am încredere că vom reuși… Succes noii echipe!”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban.

Leave A Response »