Deputat Corneliu Ștefan: Prin reabilitarea și modernizarea DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia se împlinește un vis de zeci de ani al dâmbovițenilor

Ana Maria Popescu 07/02/2019 0
Deputat Corneliu Ștefan: Prin reabilitarea și modernizarea DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia se împlinește un vis de zeci de ani al dâmbovițenilor

O dată cu demararea procedurii de licitație pentru reabilitarea, modernizarea și lărgirea la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia se face primul pas pentru împlinirea celei mai „arzătoare” dorințe a dâmbovițenilor. Proiectul a intrat astăzi pe un drum drept, iar visul de zeci de ani al locuitorilor acestui județ va fi transformat în realitate.

Investiția este de o importanță majoră pentru județul Dâmbovița și va avea un impact enorm din punct de vedere economic, social și turistic, așa cum susține și deputatul Corneliu Ștefan, președinte executiv PSD Dâmbovița.

„Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din istoria judeţului Dâmboviţa, reabilitarea şi modernizarea DN 71, a fost scos astăzi la licitaţie. Este vorba despre lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km). Se împlineşte, practic, un vis de zeci de ani al dâmboviţenilor.

Investiţia, de o importanţă vitală pentru judeţ, atât din punct de vedere economic, cât şi social şi turistic, a fost asumată de PSD Dâmboviţa în campania electorală şi, iată, ne ţinem de cuvânt.

Procedura de licitaţie a fost declanşată în această perioadă în care, la conducerea Ministerului Transporturilor, se află doamna Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa”, a subliniat deputatul Corneliu Ștefan.

 

Leave A Response »