Deputat Corneliu Ștefan: „Prin eliminarea Programului «Prima Casă», PNL distruge accesul tinerilor de a cumpăra o casă în condiții rezonabile”

Ana Maria Popescu 30/11/2019 0
Deputat Corneliu Ștefan: „Prin eliminarea Programului «Prima Casă», PNL distruge accesul tinerilor de a cumpăra o casă în condiții rezonabile”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat  că o serie de programe, care au avut succes în ultimii ani, printre care și „Prima Casă”, se află în analiză în momentul de față  pentru a se stabili dacă au adus sau nu plusvaloare. Ministrul a declarat  că proiectul PSD „O familie, o casă” că nu este interesant pentru guvernul liberal.

Ministrul Finanțelor a catalogat proiectul PSD, prin care programului „Prima Casă” i se atribuie un caracter social devenind „O familie, o casă”, că nu este deloc interesant pentru actuala guvernare.

„În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, a declarant ministrul liberal.

Declarațiile ministrului Finanțelor au atras o reacție dură din partea deputatului PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Parlamentarul susține că prin eliminarea Programului „Prima Casă” este spulberat visul tinerilor de a-și cumpăra o locuință în condiții rezonabile.

„Astăzi tinerii au fost răsplătiți de Guvernul PNL, care a anunțat eliminarea Programului „Prima Casă” („O familie, o casă!”), distrugând astfel accesul tinerilor la o casă cumpărată în condiții rezonabile. La fel, se elimină posibilitatea familiilor cu mai mulți copii sa cumpere o casa cu dobândă subvenționată.

Ministrul Finanțelor a catalogat proiectul PSD, prin care programului „Prima Casă” i se atribuie un caracter social devenind „O familie, o casă”, că NU ESTE INTERESANT pentru actuala guvernare PNL”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Leave A Response »