Deputat Claudia Gilia: „Să mergem cu încredere la vot și să votăm cât mai mulți pentru binele României. Votez cu inima”

Deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, face apel la dâmbovițeni și nu numai să iasă în număr cât mai mare la vot duminică, 24 noiembrie, și să susțină prin vot un Președinte care UNEȘTE, nu pentru unul care DEZBINĂ, să susțină un Președinte care IUBEȘTE ROMÂNIA.

„Apreciez oamenii muncitori și cinstiți! De aceea, pe 24 noiembrie votez cu inima, iar inima cere gesturi concrete! În viață am învățat să pun mare preț pe oamenii care au demonstrat că au făcut progrese, că au dăruit timp și pricepere în favoarea celorlalți. Oamenii onești și cu inima mare au făcut ca țara noastră să fie privită cu respect și încredere. Milioane de români și-au recăpătat speranța că România poate fi „acasă”.
Emigrarea nu mai este o soluție pentru mulți dintre conaționalii noștri. Avem o țară bogată și care oferă foarte multe oportunități. Trebuie să fim mândri și încrezători că împreună vom reuși.
În urmă cu puțin timp, nimeni nu-și putea imagina că o femeie poate ocupa funcția de Prim-ministru al României. Dar, Viorica Dăncilă a demonstrat că a fost cel mai uman, muncitor și corect Premier. A înțeles adevăratele nevoi ale românilor și a rezolvat problemele care trenau de 30 de ani. A fost singură împotriva marilor interese economice și a reușit să majoreze salariile din toate domeniile. Contrar previziunilor, economia are o creștere record pentru Uniunea Europeană. A reușit să dea drumul investițiilor publice și să atragă noi afaceri în România. A fost premierul care a ieșit din tipare, tocmai pentru că a mers pe instinct și a ascultat vocea poporului. A înțeles că lucrurile bune se fac cu oameni și pentru oameni.
Gândiți-vă cum ar fi România dacă ar avea un Președinte femeie?!
Mergeți cu acest gând în 24 NOIEMBRIE 2019 la secția de vot și cântăriți bine! Eu cred că trebuie să dăm un vot pentru un Președinte care UNEȘTE, nu pentru unul care DEZBINĂ. Să avem aproape un Președinte care IUBEȘTE ROMÂNIA, nu unul care se uită de sus la oameni, care disprețuiește dialogul și bunăstarea oamenilor de bună-credință.
Dragi prieteni, vă propun să mergem cu încredere la vot și să sperăm că vom fi cât mai mulți care vom vota pentru binele României!
Votăm cu inima pentru ROMÂNIA! VIORICA DĂNCILĂ, PRIMA FEMEIE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia.

leave a reply