Deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița: „Organizația de Femei a Partidului Social Democrat este 100% implicată în societatea românească!”

Ana Maria Popescu 21/06/2019 0
Deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița: „Organizația de Femei a Partidului Social Democrat este 100% implicată în societatea românească!”

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat, implicată în munca de partid, dar și în rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii în fiecare zi, femeile social- democrate propunând spre dezbatere proiecte solide pentru dezvoltarea țării.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al OFSD, reuniune la care a participat premierul României Viorica Dăncilă, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, secretarul general interimar al PSD, Rodica Nassar, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, dar și foarte mulți senatori și deputați șo președintele tuturor Organizațiilor de Femei din țară, au avut loc o serie de dezbateri pe tema rezultatelor de la alegerile europarlamentare, pregătirea Congresului extraordinar PSD din 29 iunie, consolidarea organizațiilor PFSD. DE asemenea la întâlnire au fost prezentate mai multe proiecte guvernamentale, mai ales în domeniul politicilor sociale și s-a discutat foarte mult și s-au făcut planuri pentru viitoarele campanii electorale.

Deputații Claudia Gilia și Carmen Holban au luat parte la dezbaterile din ședința  Comitetului Executiv Național al OFSD.

„Organizația de Femei a Partidului Social Democrat este o organizație puternică și îndreptată spre valorile europene precum: solidaritate, egalitate de șanse, respect și generozitate. Cei aflați în nevoie trebuie să fie sprijiniți de noi, ceilalți, și ajutați să se integreze în societate. Iată valorile împărtășite de Organizația de Femei a Partidului Social Democrat care stau și vor sta la baza tuturor politicilor sociale venite să îmbunătățească viața românilor.
Organizația noastră a decis să se deschidă mai mult către tineri, profesori, medici, organizații non-profit care, prin implicarea în OFSD, pot aduce un plus domeniilor în care activează și pot crea bunăstare unei largi categorii de cetățeni. De multe ori, anumite probleme nu-și găsesc rezolvarea din cauză că nu se cunosc, nu sunt suficiente voci care să le comunice și nu există suficientă implicare pentru găsirea celor mai bune soluții. Dacă din fiecare zonă a societății ar exista un procent de persoane care s-ar implica în astfel de organizații, România ar câștiga enorm.
OFSD este o structură foarte unită a PSD. Va sprijini toate activitățile guvernamentale și parlamentare. Va demonstra că alegerile se câștigă prin muncă la firul ierbii, ascultând pe fiecare român în parte și făcându-l parte la decizia politică.
Unitatea OFSD constă și în solidaritatea dintre membrii săi în momente dificile. Am hotărât că prin munca noastră și prin rezultate concrete vom recâștiga încrederea oamenilor”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița.

Leave A Response »