Delegația Consiliului Județean Dâmbovița, întâlnire cu reprezentanții unei mari companii de sisteme de iluminat și supraveghere video din Guilin

În cadrul vizitei oficiale pe care președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, o desfășoară în orașul Guilin din provincia Guangxi (Republica Populară Chineză), joi, 25 octombrie 2018, la invitația autorităților administrației publice din regiune, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții concernului HIVISI TECHNOLOGY Co. Ltd.

Compania este un important producător atât de sisteme de iluminat și supraveghere a obiectivelor publice (străzi, tuneluri, metrou, poduri etc.), cât și de dispozitive similare pentru interior. Înființată încă din anul 1994, cu sprijinul Facultății de Electronică și Tehnologie din Guilin, compania își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Guilin. Cu acest prilej, Bill Zhou, managerul companiei, și-a manifestat interesul de a dezvolta o investiție similară și în județul Dâmbovița, solicitând sprijin în acest sens președintelui Consiliului Județean Dâmbovița.

În identificarea de posibili parteneri economici interesați în ceea ce privește desfășurarea activității  lor de sisteme de iluminat și supraveghere performante, președintele Daniel Comănescu a transmis că va întreprinde demersurile necesare în perspectiva  realizării unei astfel de investiții în județul Dâmbovița.

Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, din delegație mai fac parte Oana Ivanov, șef birou – Biroul Comunicare, Relații Externe, Mihaela Vișan, consilier – Biroul Comunicare, Relații Externe, Raul Pavelescu – directorul filialei județene Dâmbovița de Cruce Roșie și Oana Voicu – președintele Asociației Turistice „Peștera-Padina”.

leave a reply