Dambovita: Deputatul Corneliu Ștefan, trage un semnal de alarma pentru primariile dambovitene

Astăzi, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul PSD Dâmbovița, deputatul PSD, Corneliu Ștefan a tras un semnal de alarmă ce s-a adresat primarilor județului. Acesta a făcut referire la indiferența cu care mulți dintre edili tratează oportunitatea de a implementa proiectele prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

 “Vreau să trag un semnal de alarmă   tuturor administrațiilor locale din județul Dâmbovița, tuturor primarilor, viceprimarilor  și consiliilor locale privind investițiile prin  PNDL 2. În Dâmbovița au fost depuse  prin PNDL 2, 425 de proiecte,  au fost aprobate 246 de proiecte, s-au depus până în prezent 137 de documentații,  rest de depus 109  și 53 de contracte deja semnate.  Le transmit primarilor să finalizeze cât mai repede  documentațiile privind proiecte pe PNDL 2 și totodată să poată semna cât mai repede contractile de execuție.  Sunt proiecte care dezvoltă efectiv comunitățile dâmbovițene”, a declarat Corneliu Ștefan.

În Dâmbovița, din 246 de proiecte aprobate, s-au depus, până acum, documentații pentru doar 137. Termenul limită pentru depunerea acestor documente este 30 octombrie.

 

leave a reply