Cupa Masters a României la polo se joacă la Complexul de Natație. Șase echipe de top se „luptă” la Târgoviște

Ana Maria Popescu 17/05/2019 0
Cupa Masters a României la polo se joacă la Complexul de Natație. Șase echipe de top se „luptă” la Târgoviște

Timp de trei zile, Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui un eveniment sportiv cu totul special, Cupa Masters a României la polo. Vor fi prezente șase echipe, Politehnica Cluj, Corona Brașov, Dacia Star București, Liceul Dimitrie Bolintineanu București, Hello Polo București și Palestra București. Se va juca în patru reuniuni, după sistemul fiecare cu fiecare.

Evenimentul sportiv a început astăzi și se va încheia duminică, 19 mai, iar organizatorii și participanții la competiție promit că în acest weekend la Complexul Turistic de Natație va avea loc un adevărat regal de polo.

Cupa Masters a României la polo are ca organizatori Primăria Municipiului Târgoviște și Clubul Sportiv Palestra Water Polo București, iar accesul publicului în tribune este gratuit!

La deschiderea competiției au participat: primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, viceprimarul municipiului, Cătălin Rădulescu, conducerea Complexului Turistic de Natație, președintele Comisiei de Masters din cadrul Federație Române de Polo, Dragoș Oprea, dar și directorul Spitalului Județean Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, iubitor al sportului.

*„La Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se desfășoară un campionat de polo, de masters… Este a doua oară când baza sportivă târgovișteană găzduiește un asemenea eveniment sportiv. Iată că, din nou, la Complexul de Natație este vorba de mișcare, din nou este vorba de sport, este vorba de sănătate și mă bucur că încă o dată Federația Română de Polo se orientează către Complexul Turistic de Natație pentru a derula acest eveniment. Reamintim faptul că la această bază sportivă s-a pregătit și Naționala de Polo Feminin a României și sunt convins că vor mai fi și alte competiții importante. Iată că municipiul Târgoviște este pe harta unui sport care nu prea ne gândeam că va fi găzduit vreodată de o bază sportivă din Târgoviște. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, că este din nou alături de noi la acest eveniment, domnului director al Spitalului Județean Târgoviște care a venit, ca iubitor al sportului, să asiste la această competiție. Îi mulțumesc lui Ciprian Prisăcaru pentru faptul că ține stindardul sus pe ceea ce înseamnă realizarea competițiilor la Complexul de Natație, sunt convins că vor mai fi și alte competiții de anvergură”(Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște)

*„Sigur că nu este prima dată când organizăm asemenea competiții în municipiul Târgoviște, noi ne-am propus să așezăm așa pe hartă Târgoviștea și din punct de vedere sportiv, și din punct de vedere cultural și, spunem noi, și din punct de vedere economic. Le doresc succes tuturor participanților, sper să revină de fiecare dată cu plăcere la Târgoviște pentru că în afară de competiția de polo au foarte multe lucruri de văzut” (Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița)

*„Mulțumesc tuturor pentru interesul acordat activităților noastre de aici de la Complexul de Natație. Iată că după ce săptămâna trecută la Târgoviște am avut o competiție cu peste 500 de participanți la înot, astăzi debutează Masters-ul la Polo. Este pentru al doilea an consecutiv când această competiție se desfășoară la Târgoviște și nu putem să ne declarăm decât încântați de faptul că organizatorii și participanții au ales municipiul Târgoviște pentru a organiza această competiție. Pot să vă spun că am avut întâlniri și cu președintele Federației Române de Polo să punem la punct parteneriate pentru viitor, prezența aici a echipelor naționale și poate și competiții din calendarul oficial. Sunt încântat că, iată, un sport olimpic se așază încet, dar sigur, și la Târgoviște și împreună, toți cei de față, însămânțăm pentru viitor această dorință de a face și de a practica un sport olimpic atât de frumos și de interesant, cum este polo pe apă” (Ciprian Prisăcaru, directorul Complexului Turistic de Natație)

*„Mulțumesc oficialităților pentru deschiderea pe care o au pentru sport, la modul general, și în special pentru polo-ul pe apă. Am revenit aici la Târgoviște, în această senzațională bază sportivă, pentru că am mai fost și în anii trecuți, ne-am simțit minunat și într-adevăr tot ceea ce am discutat cu domnul primar și domnul președinte al Consiliului Județean, cu domnul director al Complexului, s-a realizat. Nu întâmplătoare sunt aceste întâlniri, pentru că vrem să strângem cât mai mult relația dintre polo-ul românesc și oficialitățile ce întrețin senzaționala bază de la Târgoviște. Să sperăm că vom avea polo de înaltă clasă și de calitate aici la Târgoviște și sperăm să reușim să deschidem o secție de polo și aici la Târgoviște” (Dragoș Oprea, președintele Comisiei de Masters din cadrul Federație Române de Polo)

 

Leave A Response »