„Cu dor și veselie”, spectacol susținut de Orchestra Populară Chindia în curtea interioară a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița

Ana Maria Popescu 24/07/2020 0
„Cu dor și veselie”, spectacol susținut de Orchestra Populară Chindia în curtea interioară a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița

Comunicat de presă

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița vă invită duminică, 26 iulie 2020, începând cu ora 18:00, la o întâlnire muzicală cu Orchestra Populară Chindia.

„Cu dor și veselie” vă așteptăm în curtea interioară a instituției pentru a petrece câteva momente speciale, purtați de muzica populară.

Chiar dacă întâlnirile cu publicul sunt mai speciale, cauzate de situația prezentă, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița dorește să vă fie alături.

Artiștii au pregătit un repertoriu deosebit, ca un tribut adus unuia dintre marii instrumentiști ai folclorului românesc, fostul dirijor al Orchestrei Populare Chindia, Gheorghe Manolache.

„Sârba lui Manolache” și „Brâu de la Muscel” sunt doar două dintre cele mai cunoscute creații ale maestrului, un dirijor și violonist dedicat al orchestrei dâmbovițene, care vor răsuna sub bagheta tânărului, dar talentului dirijor, Ionuț Dumitrescu.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile, respectându-se măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-CoV-2.

 

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Leave A Response »