CS Municipal Târgoviște. Meciuri importante, cu adversari puternici, la baschet și volei. (Declaratii)

Ana Maria Popescu 09/11/2018 0
CS Municipal Târgoviște. Meciuri importante, cu adversari puternici, la baschet și volei. (Declaratii)

Mâine, 10 noiembrie, cuplaj de gală la Sala Polivalentă din municipiul Târgoviște! Echipele de baschet și de volei ale municipiului înfruntă doi adversari puternici, însă conducerea Clubului Sportiv Municipal este convinsă că la finalul celor două partide rezultateul va fi unul în avantajul echipelor târgoviștene. Încrezătoare în șansa de reușită sunt și jucătoarele echpelor de baschet și volei, care, deși sunt conștiente de faptul că meciurile de mâine sunt foarte grele, au încredere să vor ieși învingătoare de pe teren, mai ales dacă vor fi încurajate din tribune de cât mai mulți suporteri. Astăzi, conducerea Clubului și căpitanii celor două echipe, de baschet și de volei, au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au vorbit despre adversari, dificultatea meciurilor de mâine, dar și despre șansele de victorie.

„În ceea ce privește meciurile de mâine vreau să vă spun că sunt ambele foarte dificile, dar am convingerea că ambele echipe se vor mobiliza și vom avea un rezultat pozitiv. În ceea ce privește meciul de baschet, să fim realiști, Sepsi Sf. Gheorghe pornește ca favorită, dar am încredere că echipa de baschet va face un meci bun și va răsturna calculele hârtiei. În ceea ce privește meciul de volei, după cum ați observat am avut două meciuri bune și aș dori să continuăm această prestație bună și în meciul cu Timișoara, cu toate că întotdeauna aceste meciuri pe care șe-am avut cu Agroland au fost dificile, mai ales pe teren propriu, și să concretizăm printr-un meci precis și printr-un rezultat pozitiv. Așteptăm suporterii să fie alături de noi și să susțină echipele în cele două meciuri de mâine” (Cristian Savu, director adjunct CS Municipal Târgoviște)

„Pentru noi, meciul de mâine va fi unul foarte greu, însă nu imposibil, în sport mingea este rotundă și niciodată nu se știe ce se poate întâmpla, mai ales în baschet unde un rezultat de plus 20 se poate răsturna într-un minut și pentru noi și pentru ele. Eu îmi doresc să facem un meci bun în primul rând pentru nou, pentru a căpăta încredere în noi, și nu în ultimul rând pentru a încerca să aducem din nou la sală suporterii care o dată umpleau Sala Polivalentă” (Ancuța Stoenescu, căpitanul echipei de baschet)

„Ne așteaptă un meci foarte greu cu echipa din Timișoara… Este o echipă schimbată 100%, au în componență o campioană mondială. Noi tot timpul am avut meciuri foarte grele, ținând cont că ele ne-au și bătut o dată pe teren propriu și în mod sigur nu vor veni relaxate, vin după un meci foarte bun împotriva Albei Blaj și sunt convinsă că vor da totul pe teren să plece cel puțin cu un punct. Sper să ne respectăm foarte bine regulile trasate de domnul antrenor, să facem un meci bun și să plecăm cu victorie de pe teren” (Diana Calotă, căpitanul echipei de volei)

Program

SÂMBĂTĂ, 10 NOIEMBRIE 2018 – SALA SPORTURILOR

Ora 16:30: CSM Târgoviște – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (baschet feminin)

Ora 19:00: CSM Târgoviște – UVT ACS Agroland Timișoara (volei feminin)

 

Leave A Response »