Cristi Stan: Vom avea un nou adapost de caini la Targoviste

Primarul interimar al Targovistei, Cristian Daniel Stan, a declarat ca pana in vara anului viitor, la Targoviste, se va deschide un nou adapost de caini, cel putin de trei ori mai mare decat actualul. Acesta a aratat cu degetul spre zonele invecinate ale Targovistei, si a specificat ca fenomenul acesta nu va fii niciodata combatut, daca din zonele invecinate ale Targovistei, se va alimenta in permanenta orasul cu caini.

“Pe bugetul anului viitor, vom amenaja un adapost de caini. Adapostul pe care il avem este de 80 de locuri. Indiferent de masurile pe care le-ai lua ca si autoritate publica locala, in momentul in care ai strans 80 de caini de pe strada, pentru cel putin 40 de zile lucratoare trebuie sa te opresti pentru ca nu ai unde sa-i mai duci.

Pana la jumatatea anului viitor vom avea un adapost de cel putin trei ori mai mare. Stiu ca exista o anumita organizatie de protectie a animalelor care reclama peste tot faptul ca la Targoviste, in aceasta zona a cainilor comunitari, exista o problema cu administratia publica locala.

Daca vrem sa combatem acest fenomen eficient, trebuie sa il combatem integrat.”

leave a reply