COVID-19. Firma RALEX Pucioasa și salariații ei, eroii zilei de azi. PSD Dâmbovița le mulțumește

PSD Dâmbovița continuă inedita campanie locală, prin care zilnic sunt adresate mulțumiri publice celor care zi de zi sunt în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19.

Campania are rolul, pe de o parte, ca dâmbovițenii și nu numai să-i cunoască pe cei care nu pot sta acasă și sunt la lucru, expunându-se riscurilor majore, pentru ca noi să stăm acasă, iar pe de altă parte, pentru ca acești eroi ai luptei cu COVID-19 să știe și să simtă că nu sunt singuri.

Astăzi, EROII zilei sunt membrii întregii echipe de la firma RALEX  Pucioasa.

„Oamenii fac ca un oraș să fie frumos, iar despre #Pucioasa putem spune că are cu ce se mândri.

În lupta cu COVID-19, orașul stațiune are pe cine se bizui. La începutul crizei, oamenii de afaceri locali au sărit în ajutorul primăriei și a spitalului orășenesc iar, astăzi, mulțumim firmei #Ralex și administratorului acesteia pentru sprijinul material acordat în lupta împotriva COVID-19.

#RESPECT #VAMULTUMIM” – este mesajul transmis de PSD Dâmbovița, de președintele Corneliu Ștefan, pentru ziua 9 aprilie 2020.

RALEX SRL Pucioasa produce:  Mască unică folosință 3 straturi 100% polipropilenă fără pliuri, preț 2.00lei+tva;  Mască unică folosință 2 straturi 100% polipropilenă 3 pliuri, preț 3.20lei+tva; Mască 3 pliuri 100% bumbac dens 170gr./m1 +filtru polipropilenă preț 4.20lei+tva; Combinezon cu glugă impermeabil, lavabil, preț – 100.00lei+tva /disponibil în câteva zile.

leave a reply