COVID-19. Deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, flori și cadouri pentru cadrele medicale din linia întâi de la Secția de Boli Infecțioase Târgoviște și Spitalul Orășenesc Pucioasa.

Ana Maria Popescu 22/05/2020 0
COVID-19. Deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, flori și cadouri pentru cadrele medicale din linia întâi de la Secția de Boli Infecțioase Târgoviște și Spitalul Orășenesc Pucioasa.

Pandemia de coronavirus a schimbat fără doar și poate viața românilor, dâmbovițenilor, care au fost nevoiți să facă față unor provocări nemaiîntâlnite până acum, încercări pe care le-au depășit cu brio și care i-au învățat care sunt lucrurile care merită prețuite. COVID-19 este dușmanul cu care ne-am luptat cu toții în ultimele luni, iar războiul, din nefericire, încă nu a luat sfârșit.

De departe însă, cei mai afectați de pandemie au fost și sunt cei din „linia întâi”, medici, asistenți medicali, care la debutul pandemiei au fost nevoiți să lupte „cu mâinile goale” în fața acestui virus nimicitor, dar nu au abandonat lupta, au rămas pe baricade și au salvat viețile pacienților infectați cu COVID-19.

În semn de mulțumire pentru devotamentul, profesionalismul, implicarea și grija pe care au arătat-o fiecărui pacient în parte, deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia, a oferit flori, cadouri, produse de dezinfecție cadrelor medicale din linia întâi a Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște și a Spitalului Orășenesc Pucioasa, unitate medicală suport pentru COVID-19.

„Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici, pe fiecare dintre noi, separat, și pe toți, împreună. Nici unul dintre noi nu știe cum și când se va termina această perioadă.

Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Și asta, cât mai curând!

Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, față de categoriile sociale și profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmbovițenilor. Alături de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizația  Dâmbovița am ajutat, de la început, sistemul medical local, prin donația de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest gest, mi-am dorit ca și personalul să simtă că suntem alături de ei și le apreciem munca.

76 de dâmbovițeni, infectați cu coronavirus, sunt vindecați și au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii și profesionalismului medicilor și personalului medical și nemedical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște și al Spitalului din Pucioasa.

Le MULȚUMESC, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, despre care știm foarte puține.

În semn de apreciere am oferit flori, mici daruri, dezinfectanți și produse de curățenie personalului din cele două unități sanitare. Sunt convinsă că vor fi, în permanență, cu dăruire și abnegație,  alături de pacienți, așa cum au fost în ultimele luni, extrem de obositoare și dificile.

Le MULȚUMESC și îi asigur de toată considerația mea.

Ca membru al Partidului Social Democrat și parlamentar al acestei formațiuni voi susține orice inițiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia.

 

Leave A Response »