COVID-19. APEL. Susțineți activitatea elevilor roboticieni de la Carabella-Târgoviște care produc viziere pentru cadrele medicale, dar și piese pentru ventilatoare medicale

Ana Maria Popescu 06/04/2020 0
COVID-19. APEL. Susțineți activitatea elevilor roboticieni de la Carabella-Târgoviște care produc viziere pentru cadrele medicale, dar și piese pentru ventilatoare medicale

Apel către toți cei care vor să ofere un mic ajutor împotriva virusului Covid-19!

Echipele Under Construction și Phantom de la Colegiul „Constantin Carabella” din Târgoviște au sărit în ajutorul personalului medical care se luptă cu pandemia de COVID-19 și, de mai multe zile, confecționează, din resurse proprii, viziere de protecție.

Însă, pentru a intensifica procesul de producere a acestor echipamente care se mai găsesc cu greu și la prețuri mari pe piața de profil, elevii au nevoie de ajutor de la dâmbovițeni și nu numai, constând în:

– persoanele care dispun de o imprimantă 3D sunt rugate să ajute cu printarea obiectelor necesare pentru viziera sau cu filament 3D

– cei care pot, să ajute cu materialele consumabile (ex: plasticul pe care îl folosesc roboticienii pentru viziere) sau cu fonduri bănești pentru achiziționarea acestora de la distribuitorii care mai au pe stoc

– sau cu un simplu share la această știre, pentru ca apelul celor două echipe de robotică să ajungă la cât mai multe persoane.

Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, este înregistrată la Administrația Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

De luni, 6 aprilie, elevii roboticieni au început să confecționeze și piese pentru ventilatoarele atât de necesare în lupta pentru vindecarea celor bolnavi. De aceea ei au acum și mai multă nevoie de ajutor de imprimante 3D sau donații pentru achiziționarea materialelor necesare.

Echipele Under Construction și Phantom Târgoviște, alături de toți medicii și personalul medical la care vor ajunge vizierele realizate și cu implicarea dumneavoastră, vă mulțumesc!

 

 

Leave A Response »