Corneliu Ștefan câștigă un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Dâmbovițenii au votat masiv pentru candidatul Partidului Social Democrat și pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a județului Dâmbovița.

Dâmbovițenii au spus în cel mai clar mod, ieri, 9 iunie, că Dâmbovița se află pe drumul cel bun cu actualul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și al echipei sale și au oferit un vot masiv de încredere lui Corneliu Ștefan, care câștigă un nou mandat de președinte al forului administrativ județean cu cel ai mare număr de voturi primite vreodată, în istoria alegerilor, de un candidat al PSD Dâmbovița la președinția Consiliului Județean.

Așadar, Corneliu Ștefan câștigă un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița cu legitimitatea dată de votul a aproape 130.000 de dâmbovițeni (rezultate parțiale).

„Victorie pentru #Dâmbovița și #dâmbovițeni!

Ieri, am stabilit cel mai mare scor politic pe care PSD Dâmbovița l-a obținut vreodată în județul nostru, dar și cel mai mare număr de voturi primite vreodată de un candidat al PSD Dâmbovița la președinția Consiliului Județean.

Mulțumesc din nou tuturor dâmbovițenilor care mi-au acordat încrederea lor pentru a continua la președinția Consiliului Județean pentru următorii patru ani.

Proiectele noastre pentru Dâmbovița corespund așteptărilor locuitorilor județului.

Împreună suntem cea mai puternică #Echipă!”, a transmis președintele PSD și CJD, Corneliu Ștefan.

leave a reply