Copiii Ansamblului Folcloric de la Ocnița au adus veselia și buna dispoziție în Parlamentul României

Ana Maria Popescu 12/06/2019 0
Copiii Ansamblului Folcloric de la Ocnița au adus veselia și buna dispoziție în Parlamentul României

Copii din localitatea dâmbovițeană Ocnița au acaparat, preț de câteva ceasuri, Parlamentul României și sala de ședințe a Grupului Parlamentar al Partidului Social Democrat de la Camera Deputaților. Este vorba de membrii Ansamblului Folcloric din comuna Ocnița, care la invitația deputatului PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, dar și a deputatului Claudia Gilia, au efectuat astăzi, 12 iunie, o vizită la Parlament, acolo unde li s-a explicat pe înțelesul lor totul despre munca parlamentarilor și care sunt etapele pentru adoptarea unei legi.

Copiii au fost însoțiți în „aventura” de la Parlament de primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău, dar și de părinți și consilierii locali ai localității. La finalul vizitei micii locuitori ai comunei Ocnița s-au declarat încântați de ziua petrecută alături de parlamentari și au mulțumit gazdelor pentru momentele frumoase pe care le-au pregătit pentru ei.

„Am primit în vizită la Parlament copiii din Ansamblul Folcloric al comunei Ocnița, însoțiți de părinți, de primarul comunei, domnul Eduard Barcău și de consilierii locali.

Sala Grupului Parlamentar al PSD a răsunat de veselie, întrebări hazlii și bună dispoziție, după ce fiecare dintre micii oaspeți a ocupat locul la prezidiu… Și i-am lăsat să îl ocupe, deoarece ei sunt VIITORUL!”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban.

„M-am bucurat să îi văd pe cei mici entuziaști, dornici să descopere tainele unei clădiri și ale unei instituții importante ale statului român.Civismul trebuie promovat copiilor de la cele mai fragede vârste”, a subliniat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia.

Leave A Response »