Conducerea CJD și deputatul Corneliu Ștefan, vizită la obiectivele de investiții derulate în localitățile Vulcana-Pandele, Vulcana-Băi și Doicești

Ana Maria Popescu 11/07/2019 0
Conducerea CJD și deputatul Corneliu Ștefan, vizită la obiectivele de investiții derulate în localitățile Vulcana-Pandele, Vulcana-Băi și Doicești

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, alături de deputatul Corneliu Ștefan, a efectuat, astăzi, 11 iulie 2019, o vizită de lucru la mai multe obiective de investiții derulate de CJD în județul Dâmbovița.

Prima oprire a avut loc în localitatea Vulcana-Pandele, unde se desfășoară lucrări de asfaltare pe DJ 712 B, pe o lungime de 8,7 km, între Vulcana-Pandele și Vulcana-Băi. Proiectul, finanțat de CJD prin Programul Operațional Regional, are o valoare totală de 3.388.947,6 lei. Stadiul fizic al lucrărilor este de peste 70%, iar în prezent se toarnă al doilea strat de asfalt.

„Locuitorii comunelor Vulcana-Pandele și Vulcana-Băi, dar și toți cei care îndrăgesc aceste locuri, se pot bucura acum de un drum realizat ca la carte. Autoritățile locale, împreună cu cele județene, îndeplinesc o promisiune pentru această zonă privind lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 712B.
A fost un proiect promis oamenilor, pe care ni l-am asumat și, iată, că îl ducem până la capăt. Mergem mai departe, întrucât comunele județului nostru au nevoie de dezvoltare, de viață socială și economică, de condiții civilizate de trai”, a declarat deputatul Corneliu Ștefan.

O altă oprire a fost la Doicești, unde se derulează un proiect de reabilitare, modernizare a unui număr de șapte drumuri locale, cu o lungime de 5,5 km, printr-un contract de asociere între CJD și primăria Doicești, cu cote de cofinanțare de câte 50%. Proiectul are o durată de 5 luni, iar lucrările au debutat săptămâna aceasta. Valoarea totală a contractului este de 4.094.693 lei.

„La Doicești, vom pune capăt problemelor și nemulțumirilor oamenilor legate de infrastructura rutieră. În campania electorală am promis locuitorilor comunei că vom reabilita toate drumurile localității, că vom lua la rând fiecare uliță în parte și le vom asfalta. Iată că, acum, un prim proiect, cu o valoare de 3.456.918 lei, se află în derulare, respectiv modernizarea a peste 5 kilometri de străzi.
Şi nu ne vom opri aici. Tot anul acesta, urmează să pornim și celelalte proiecte care au ca obiectiv asfaltarea tuturor căilor rutiere din Doicești. Demonstrăm astfel că, indiferent de conjunctura politică, de inerentele conflicte interne, de jocurile de culise, știm să ne facem datoria. Nu uităm de județ și de locuitorii săi, de problemele sociale și economice care trebuie rezolvate întocmai cum le-am promis oamenilor care ne-au ales”, a conchis deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Leave A Response »