Conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița prezentă la masa rotundă cu tema „30 de ani de învățământ superior economic la Târgoviște”, organizată de Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia”. „Susținem un parteneriat între mediul academic și antreprenori!”

Sub egida celor 30 de ani de învățământ superior la Târgoviște, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” Târgoviște a organizat astăzi, 21 iunie, o masă rotundă la care au participat reprezentanții autorităților publice județene, dar și ai mediului de afaceri.

Discuțiile s-au pliat pe contextul actual post-pandemic, al unei crize economice în plină desfășurare, amplificată de conflictul armat din Ucraina.

„Competențele absolvenților de Științe Economice și inserția acestora pe piața muncii reprezintă principalele preocupări atât ale noastre, ca și formatori, cât și ale mediului de afaceri, din postura beneficiarilor.

Ne-am propus ca, pe termen mediu și lung, să amplificăm colaborarea cu agenții economici prin prezentarea în fața studenților a unor modele de succes în business.

Mulțumim pentru deschidere, pentru idei și pentru susținerea continuă a învățământului superior târgoviștean!”, a transmis Conf. univ. dr. Cristina Ștefan, decanul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” Târgoviște.

Camera de Comerț Dâmbovița a participat astăzi la dezbaterile din cadrul Mesei rotundă organizate de Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia”, cu tema „30 de ani de învățământ superior economic la Târgoviște”.

„S-a vorbit despre oportunitățile de angajare ale studenților și importanța eticii în afaceri.

De asemenea, s-a schițat proiectul unui târg al locurilor de muncă al absolvenților universitari.

Susținem un parteneriat între mediul academic și antreprenori!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița oferă garanția lucrului bine făcut!”, a transmis conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița.

leave a reply