Concert extraordinar „Primăvara Clasică Europeană” și FLASH MOB în Piața Tricolorului din Târgoviște, pe 9 mai, de Ziua Europei

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității în Europa, va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, data de 9 Mai fiind o zi importantă pentru Uniunea Europeană, constituită în 1954 și, în egală măsură, și pentru România, care din 2007 este membră cu drepturi depline.

Astfel, luni, 9 mai, începând cu ora 12:00, Piața Tricolorului va fi animată, prin organizarea unui FLASH MOB.

Seara, începând cu ora 18:00, la Cinematograful Independența, va avea loc concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiție.

Aflat la ediția a VII-a, acesta este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, alături de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”. Protagoniștii concertului sunt: Orchestra Simfonică „Muntenia” condusă de dirijorul Daniel Jinga, alături de invitații săi speciali – Marlene Ionescu- Zavera, soprana Georgiana Costea, tenorii Florin Georgescu și Vlad Miriță precum și baritonii Iordache Basalic și Yuriy Tsiple.

La mulți ani, Europa!

leave a reply