Comuna Doicești se dezvoltă cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița. La acest moment, într-un parteneriat CJD- Primărie, se lucrează intens la modernizarea mai multor drumuri, dar și la alte investiții importante, care vor fi finalizate în curând.

Comuna Doicești se dezvoltă frumos și durabil cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, Companiei Naționale de Investiții, Administrație Fondului pentru Mediu, dar și cu fonduri guvernamentale, europene și locale!

Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, la acest moment se  lucrează la ultimele retușuri la 4 din cele 5 proiecte finanțate de forul administrativ județean, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Lucrările de modernizare a mai multor drumuri din comună, cele pentru asigurarea scurgerilor pluviale, de construire a trotuarelor, dar și lucrările la terenul mutisport, se află pe ultima sută de metri, toate fiind realizate în parteneriat Consiliul Județean Dâmbovița- Primăria Doicești.

De asemenea, investiții importante pentru comună se derulează și prin CNI, AFM, Programul „Anghel Saligny”, dar și cu fonduri de la bugetul local.

„4 din cele 5 lucrări finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală în comuna Doicești sunt pe ultima sută de metri.

Cele 5 proiecte au o valoare însumată de aproximativ 10.000.000 de lei, iar din aceasta Consiliul Județean asigură 4.800.000 de lei.

Așadar, cele 4 proiecte care vor fi finalizate în perioada imediat următoare sunt:

-Modernizarea de drumuri în comună – 2.700.000 de lei;

-Asigurare scurgeri de ape pluviale – 2.300.000 de lei;

-Construire trotuare – 1.300.000 de lei;

-Teren multisport – 660.000 de lei.

De asemenea, tot prin PJDL, se lucrează la documentația proiectului de asigurare a scurgerilor de ape pluviale de pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești. Aici, valoarea investiției este de 2.900.000 de lei.

Tot în Doicești se mai lucrează acum la o sală de sport, finanțare asigurată de CNI, valoarea fiind de 5.700.000 de lei.

Prin Administrația Fondului pentru Mediu, primăria condusă de Cosmin Stana derulează proiectul de creștere a eficienței energetice a Centrului de zi pentru copii din comună, 4.560.000 de lei.

Din bugetul primăriei se amenajează un spațiu de recreere, proiectul având o valoare de 2.100.000 de lei.

Nu în ultimul rând, prin Programul Național “Anghel Saligny”, a fost finalizată modernizarea de străzi, 1.720.000 de lei, și extinderea rețelei de canalizare, 630.000 de lei.

Dâmboviţa se dezvoltă și are grijă de locuitorii săi, iar acest lucru se vede în fiecare comună a județului”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

leave a reply