COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ”, PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

În perioada 14 – 17 noiembrie 2013, ROMEXPO organizează manifestări expoziţionale cu tradiţie, ale căror tematici complementare aduc un plus domeniului turismului românesc. Este vorba despre Târgul de Turism al României, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului.
Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte va fi prezent anul acesta la Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă 2013.
De o importanţă majoră pentru sectorul turismului din România, Târgul de Turism organizat la ROMEXPO, reuneşte anual, în două ediţii, elita firmelor de profil atât din ţară, cât şi din întreaga lume şi reprezintă pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi parteneriate.
În acest sens, Târgul de Turism al României işi propune să contribuie la consolidarea industriei turismului din România prin promovarea zonelor de atracţie turistică şi a serviciilor din ţara noastră.

leave a reply