CJ Dâmbovița scoate la concurs 3 posturi de consilier de specialitate

Consiliul Județean Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

1. consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Serviciul Financiar, Contabilitate din cadrul Direcţiei Economică, Buget
2. consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Biroul Comunicare, Relaţii Externe
3. consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Biroul Comunicare, Relaţii Externe

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

1. consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Serviciul Financiar, Contabilitate din cadrul Direcţiei Economică, Buget. Condiţiile specifice pentru ocuparea postului sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice.

2. consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Biroul Comunicare, Relaţii Externe.
Condiţiile specifice pentru ocuparea postului sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor comunicării;
– vechime minimă 1 an in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

3. consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Biroul Comunicare, Relaţii Externe.
Condiţiile specifice pentru ocuparea postului sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor comunicării sau ştiinţelor politice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 martie 2016: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 aprilie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 aprilie 2016, ora 15:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din HG nr. 611/2008

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, cu sediul în Târgoviște, din Piața Tricolorului, nr.1, telefon 0245/207.694.

leave a reply