Cinematograful „Independența”, un adevărat simbol al municipiului Târgoviște, aproape de finalizare.

Ana Maria Popescu 04/08/2020 0
Cinematograful „Independența”, un adevărat simbol al municipiului Târgoviște, aproape de finalizare.

Proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului „Independența”, aproape de finalizare! După ce a întâmpinat tot felul de probleme, în sfârșit lucrările au intrat în linie dreaptă, iar autoritățile locale promit că schimbarea va fi una radicală, iar municipiul va avea în foarte scurt timp un cinematograf modern, dar și o sală multifuncțională care cu siguranță va găzdui multe evenimente memorabile din „viața” urbei.

Edilul municipiului, Cristian Stan, a efectuat astăzi o nouă vizită pe șantierul de la cinematograf și s-a asigurat că lucrările sunt în grafic și, mai ales, de bună calitate.

Așadar, Cinematograful „Independența”, un adevărat simbol al municipiului Târgoviște, va fi redat târgoviștenilor cel mai târziu în toamna acestui an.

Investiția este realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții și are o valoare de aproximativ două milioane de euro.

„Iată că acest simbol al municipiului Târgoviște, acest proiect este pe cale de a fi finalizat în această toamnă. Cinematograful Independența, un loc de care, pe noi târgoviștenii, ne leagă foarte multe amintiri, va fi redat cetățenilor. Este vorba de un proiect de aproximativ 2 milioane de euro, implementat de Primăria Târgoviște, prin Compania Națională de Investiții, prin care acest loc se va transforma. Este vorba despre o reabilitare completă a clădirii exterioare, reabilitarea holurilor, reabilitarea sălilor de cinema, pereți, scaune, acustică, tot ceea ce însemna până acum acest cinematograf. Discutăm de o sală de aproximativ 500 de locuri, cu 16 locuri pentru persoanele cu dizabilități, discutăm de un proiect care schimbă radical cinematograful într-unul modern, dar si într-o sală multifuncțională care va putea fi utilizată pentru diferite evenimente unde, să sperăm, că vom putea organiza cât de curând”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Leave A Response »