Chindia face scandal după ce a ajuns în Liga a 3-a: “A fost circ!”

Rapid CFR Suceava a câştigat ieri cu 5-2 meciul restanţă cu Sportul, din Giuleşti, şi s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare. Succesul moldovenilor a trimis în Liga a III-a Chindia Târgovişte, fapt ce a declanşat furia oficialilor dâmboviţeni.

„Mai trebuia pâine, că circ am avut! Îmi pare rău că am venit la meci. Cei de la Sportul au chinuit, efectiv, nişte copii de 16-17 ani. Este incredibil! Mă întreb dacă ar fi tratat meciul la fel şi dacă ar fi pierdut la Galaţi, în ultima etapă. Sunt scârbit şi de faptul că jocul  a fost amânat 20 de zile. Nu s-a întâmplat aşa ceva în analele fotbalului românesc“, a spus tehnicianul Chindiei, Silviu Dumitrescu (foto, dreapta), completat de preşedintele Mihai Trifan: „O scenetă, asta a fost în Giuleşti. Tot ce s-a întâmplat în retur a fost anormal. Au modificat regulamentul în timpul competiţiei. Probabil că oamenii serioşi se vor retrage de la Chindia“.

“Am investit la Târgovişte, mi-am pus mari speranţe în acel proiect, dar sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat”, Gică Popescu, președinte onorific Chindia

leave a reply