Chiar dacă a trecut prin grele încercări cauzate de COVID-19, administrația de la Corbii Mari continuă proiectele de dezvoltare a localității. Conducerea PSD Dâmbovița a verificat stadiul investițiilor, a căror valoare se apropie de 30 milioane lei

Ana Maria Popescu 22/05/2020 0
Chiar dacă a trecut prin grele încercări cauzate de COVID-19, administrația de la Corbii Mari continuă proiectele de dezvoltare a localității. Conducerea PSD Dâmbovița a verificat stadiul investițiilor, a căror valoare se apropie de 30 milioane lei

Chiar dacă în ultimele luni a trecut prin momente grele cauzate de pandemia de coronavirus, Corbii Mari fiind prima localitate din județul Dâmbovița cu cazuri confirmate de COVID-19, administrația locală a reușit să facă față tuturor provocărilor și să ducă mai departe și obiectivele investiționale care vizează dezvoltarea localității și creșterea nivelului de trai al locuitorilor, proiecte care au fost accesate în ultimii doi ani, fie pe fonduri europene, fie guvernamentale. În toate demersurile sale investiționale, primarul de la Corbii Mari a fost susținut de conducerea județeană a partidului din care face parte.

Astăzi, președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, împreună cu președintele executiv, senator Titus Corlățean și vicepreședintele Ionuț Săvoiu, au mers la Corbii Mari pentru a verifica stadiul proiectelor aflate în derulare în localitate, dar și pentru a-l asigura pe edilul Ionuț Bănică de toată susținerea și că nu este sigur nici în lupta pentru dezvoltarea comunei, nici în cea de combatere a răspândirii a noului coronavirus.

Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, valoarea contractelor de finanțare de la Corbii Mari este de 30 milioane lei, bani care sunt investiți atât pentru dezvoltarea infrastructurii de apă uzată, modernizare drumuri, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

„Alături de senatorul #PSD #Dâmbovița, Președinte Executiv – Titus Corlățean, vicepreședintele PSD Dâmbovița – Ionuț Săvoiu și primarul social-democrat, Ionuț Bănică, am făcut o vizită în teren pentru a verifica stadiul proiectelor si programelor în comuna Corbii Mari!
Am constatat cu satisfacție că, la nivelul comunei Corbii Mari, doar în ultimii doi ani, au fost semnate 8 contracte de finanțare cu o valoare de aproape 30.000.000 de lei.
Banii aceștia sunt investiți în următoarele proiecte:
1. Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea acestei investiții este de 4.500.000 de lei;
2. Construire grădiniță în satul Corbii Mari. Valoarea lucrării este de peste 2.000.000 de lei;
3. Construire unitate sanitară în comuna Corbii Mari – aproape 3.300.000 de lei;
4. Asfaltare și modernizare drumuri de interes local – 9.505.00 lei;
5. Modernizare străzi și drumuri comunale – 3.900.000 lei;
6. Construire Grădiniță în satul Ungureni – 2.200.000 de lei;
7. Construire Grădiniță în satul Grozăvești – 2.050.000 de lei;
8. Modernizare rețea electrică și transformatoare în satele Corbii Mari, Petrești, Satu Nou și Bărăceni – 1.700.000 de lei.
Proiectele echipei #PSD #Dâmboviţa sunt lucruri vizibile. Sunt rezultatul unor planuri gândite pentru oameni, alături de oameni.
#PSD #Dâmboviţa a ținut cont întotdeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întotdeauna, cu nevoile dâmbovițenilor”, a subliniat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan după vizita din teren de la Corbii Mari.

Leave A Response »