Ce buldog a fost și ce potaie obosită a ajuns. Blaga, lăsat cu ochii în soare de primarii PDL!

A ajuns de RÂSUL CURCILOR! Vasile Blaga, el lider maximo al PDL, a fost literalmente umilit astăzi, la Târgoviște, de primarii și viceprimarii dâmbovițeni, membri PDL, cu care ar fi trebuit să discute despre tensiunile din organizație.

La ora 12:00, la sediul PDL Dâmbovița, s-au așezat la discuți Vasile Blaga și un număr de 38 de primari și viceprimari ai PDL. Cum propunerea acestora din urmă, ca la discuți să participe și Florin Popescu, fostul lider al organizației, a fost respinsă de Blaga, cei 38 de contestatari s-au ridicat și au părăsit sediul, lăsându-l pe președintele PDL cu… ochii în soare!

Întâlnirea, organizată la solicitarea așa-numiților rebeli din PDL Dâmbovița, văzuți ca fiind apropiați ai fostului președinte Florin Popescu, ar fi trebuit să liniștească apele în organizația județeană a PDL. Cândva una dintre cele mai performante organizați județene ale PDL, după demiterea intempestivă a lui Florin Popescu și după ce, practic, toți cei ce nu sunt considerați a fi fideli liderului Vasile Blaga, au fost demiși din funcțiile pe care le dețineau, s-a transformat într-o adevărată bombă cu ceas. Primarii din județ acuză conducerea interimară a organizației de comportament discreționar și de lipsă de viziune, în condițiile în care singurul criteriu aplicat pentru numirea în funcții este devotamentul față de Blaga, nu calitățile personale/profesionale, performanțele electorale sau administrative.

Se pare că umilința la care a fost supus nu i-a picat prea bine Buldogului, care a anulat întâlnirea cu Biroul Permanent Județean interimar (numit chiar de el), de la ora 14:00, preferând o întâlnire ”informală” cu apropiații săi, la cârciuma din Găești a dep. Iulică Vladu, unul dintre cei mai credincioși susținători. Nu știm dacă Buldogul va reuși să regăsească, pe fundul paharului, iluzia atotputerniciei la care visează, dar un lucru este cert: Vasile Blaga a demonstrat că nu este capabil să fie liderul unui partid – cel mult șeful unei găști de oportuniști, legați de inavuabile interese comune. Iar Partidul Democrat Liberal este condamnat să redevină… PD. Fără un Traian Băsescu, care să-i scoată din mocirla 7%. Asta în cazul în care Blaga și ai lui nu se duc lângă foștii colegi de guvernare, țărăniștii!

Vom reveni cu fotografii inedite și cu declarații din ambele tabere.

P.S. Pățania de la Dâmbovița nu este singulară, deși este ce mai dură corecție pe care ”talpa partidului” i-o aplică președintelui PDL. Cu puțin timp în urmă, în Argeș, Blaga a suferit o altă umilință: din 25 de primari PDL, la întâlnirea cu președintele partidului s-au prezentat doar… trei! Așadar, Vasile Blaga are, probabil, pielea tăbăcită.

leave a reply