Cătălin Ivan, declarație explozivă: „Rovana Plumb este mult mai periculoasă decât Liviu Dragnea. A îngropat politic toți liderii partidului”

Ana Maria Popescu 29/07/2019 0
Cătălin Ivan, declarație explozivă: „Rovana Plumb este mult mai periculoasă decât Liviu Dragnea. A îngropat politic toți liderii partidului”

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan a părăsit Partidul Social Democrat, nemulțumit de modul în care acesta ajunsese să fie condus, dar nu a dispărut din politică, a început un alt drum prin formarea unui nou partid pe eșicherul politic românesc. Astăzi a venit la Târgoviște pentru a inaugura Organizația Județeană a Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN), partidul pe care l-a înființat și pe care îl conduce. A susținut o primă conferință de presă în județul Dâmbovița în care a vorbit despre planurile noii formațiuni politice, dar nu a ezitat să lanseze atacuri dure la adresa Rovanei Plumb, președintele PSD Dâmbovița.

Fără „emoții”, Cătălin Ivan a declarat la Târgoviște că Rovana Plumb este mult mai periculoasă decât Liviu Dragnea, a reușit de când este în PSD să îngroape politic toții liderii partidului și și-a permis să-l întreacă pe Dragnea chiar și în ceea ce privește promovarea politică a propriului fiu. Fostul europarlamentar, Cătălin Ivan, președinte Alianței pentru Demnitate Națională, a mărturisit că nu se teme de o luptă politică cu Rovana Plumb pentru că are toate „armele” să o câștige.

„N-a nicio teamă de Rovana Plumb pentru că m-am călit cu Liviu Dragnea, iar Rovana Plumb nu este decât un Liviu Dragnea cu fustă, poate puțin mai rău decât Liviu Dragnea și dau câteva exemple… Liviu Dragnea a reușit să îngroape politic doar doi președinți PSD, Rovana Plumb i-a îngropat pe toți. A fost apropiată de Adrian Năstase, l-a îngropat, dup-aia la preluat pe Mircea Geoană, l-a rezolvat și pe Mircea Geoană, s-a lipit de Victor Ponta, s-a întâmplat fix același scenariu. După aceea era ca timbrul pe scrisoare Liviu Dragnea, n-a avut altă soartă… Deci, din acest punct de vedere este mai periculoasă decât Liviu Dragnea sau cel puțin cu mai mută experiență. Și iarăși o diferență între cei doi, Liviu Dragnea niciodată nu și-a pus fiul, deși l-a îngropat în contracte cu statul și e poate cel mai bogat tânăr din România, nu l-a pus în nicio funcție politică. Rovana își pune fiul vicepreședinte la Organizația pe care ea o conduce, dacă nici acesta nu e nepotism, nu știu care mai poate fi nepotism. Dar, în afară de cele două diferențe, nu este mare diferență între Liviu Dragnea și Rovana Plumb și, repet, e o luptă pe care știu să o duc”, a declarat la Târgoviște Cătălin Ivan, președintele Alianței pentru Demnitate Națională, fost europarlamentar.

Leave A Response »