Candidatul PSD la Primăria Doicești, Cosmin Petruț Stana, retrospectivă a proiectelor realizate și prezentarea planurilor de viitor

Ana Maria Popescu 30/06/2020 0
Candidatul PSD la Primăria Doicești, Cosmin Petruț Stana, retrospectivă a proiectelor realizate și prezentarea planurilor de viitor

Investiții de 15,7 milioane lei în ultimii patru ani în comuna Doicești! Mare parte a proiectelor realizate sau aflate în curs de implementare în localitate au beneficiat și de sprijinul și implicarea candidatului PSD la funcția de primar, Cosmin Stana, care în ultimii 13 ani a făcut parte din echipa administrativă a primăriei și a pus umărul la dezvoltarea comunei Doicești.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul județean al partidului, candidatul PSD Dâmbovița la Primăria Doicești, Cosmin Petruț Stana, a făcut o retrospectivă a proiectelor care fie au fost realizate, fie se află în prin proces de implementare la nivelul localității și care au ca scop dezvoltarea comunei și îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor.

„Trebuie să aducem comuna la un nivel superior, la standarde europene”, este promisiunea pe care o face Cosmin Stana locuitorilor din Doicești, pe care îi invită să se alăture „echipei” sale și împreună să schimbe în bine imaginea localității.

„În ultimii patru ani am avut investiții, unele se află în implementare, în valoare de 157 miliarde lei vechi. Am finalizat două obiective de investiții, unul pe fonduri europene, modernizare strada Constantin Brâncoveanu, în lungime de 110 metri, cu  o valoare de 1,1 milioane lei, în zona Dolani, iar al doilea obiectiv de investiții în rețeaua de drumuri este modernizare străzi în comuna Doicești, etapa a doua, obiectiv de investiții derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu o valoare de 3,27 milioane lei, cu o lungime de 4,476 kilometri.

Un alt obiectiv de investiții Doicești îl reprezintă modernizare străzi în comuna Doicești, proiect în asociere cu Consiliul Județean, în valoare de 4,27 miliarde lei vechi. La acest proiect deocamdată s-au sistat lucrările deoarece firma constructoare trebuie să aducă un număr de 77 de capace de canalizare, avem promisiunea de la constructori că în maxim două săptămâni le vor aduce și se vor apuca de treabă pentru a finaliza și această investiție.

De altfel, lucrăm și la podul peste râul Ialomița, proiect derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu o valoare de 6,27 milioane lei, proiect pe care o să-l finalizăm anul acesta.

Niciodată nu poți spune că ai totul într-o comună, de fiecare apar lucruri noi ce trebuie rezolvate… De aceea fac încă o dată apel la locuitorii comunei Doicești să ne acorde încrederea, atât mie cât și echipei mele de consilieri locali, ca împreună să putem face lucruri frumoase și să dezvoltăm comuna. Cu siguranță voi continua obiectivele de investiții în viitor, mă voi axa în continuare pe rețeaua de drumuri, rețeaua școlară, înfrumusețarea comunei. Mă voi concentra pe fiecare zonă a comunei, pe zona Dolani, zona Cartier Colonie și zona sat Doicești. Trebuie să aducem comuna la un nivel superior, la un nivel de standarde europene”, a declarat candidatul PSD la Primăria Doicești, Cosmin Petruț Stana.

Leave A Response »