Cand legea nu te mai lasă să te bați în găleți, te războiești in plângeri și comunicate de presă!

Miculescu Tutuianu Miculescu Tutuianu

Președintele UNPR Dâmbovița, Dumitru Miculescu , a anunțat, așa cum era de așteptat, că va depune o plângere penală cu privire la afirmațiile pe care președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu le-a făcut. Acesta din urmă a declarat că UNPR Dâmbovița a încercat cumpărarea unor primari și a unor consilieri locali, cu sume cuprinse între 10.000 și 15.000 euro.
“Atrag atenția tuturor instituțiilor statului că mai mulți consilieri locali municipali din PSD sau din alte partide politice au fost chemați la discuții de liderul unui partid politic local și li s-au oferit sume de bani de 10-15 000 de euro pentru a vota în Consiliul Local. Atrag atenția prefectului și voi face și scris să participe la ședința CLM pentru că li s-a cerut consilierilor din anumite partide politice să-și numeroteze buletinele de vot ceea ce anulează practic votul secret. Aici, nu mai e de joacă! Astea sunt infracțiuni de dare și luare de mită conexe faptelor de corupție și liderul politic respectiv trebuie să știe asta! Dacă l-a luat valul, poate își face un duș cu apă rece!”, a declarat președintele Adrian Țuțuianu, săptămâna trecută. “Avem doi consilieri ai PSD care au făcut această declarație publică este cunoscută de tot grupul de consilieri, suntem pregătiți să dăm declarații! O să ne cheme instituțiile statului și o să dăm declarații acolo! (…) Trei consilieri PNL au discutat cu mine. N-am discutat cu ei să facem înțelegeri, ci pur și simplu mi-au spus că au fost chemați și li s-au oferit sume de bani să voteze într-un anume fel, de către același lider!”, a mai spus Țuțuianu.

“S-a văzut clar cine pe cine și promisiunile care s-au făcut. Miza e tot regia de apă”, a replicat Dumitru Miculescu.

Astfel de declarații între liderii celor două partide politice au loc în județul nostru de aproximativ un an de zile, din momentul preluării șefiei UNPR Dâmbovița de către Dumitru Miculescu care a devenit expert în COMUNICATE DE PRESĂ, de cealaltă parte, Adrian Țuțuianu devenind expert în PLÂNGERI.

sursa.db24news.ro

leave a reply