Campania inedită a PSD continuă. Eroii COVID-19 de azi, TOȚI angajații din sistemul sanitar dâmbovițean

Ana Maria Popescu 06/04/2020 0
Campania inedită a PSD continuă. Eroii COVID-19 de azi, TOȚI angajații din sistemul sanitar dâmbovițean

PSD Dâmbovița a inițiat duminică, 5 aprilie, o campanie mediatică inedită, de prezentare zilnică a celor cărora trebuie să le fim recunoscători pentru tot ceea ce fac pentru noi în această perioadă grea de pandemie COVID-19.

Social-democrații vor prezenta zilnic oamenii care, din diverse structuri și de pe diferite poziții, sunt zilnic în linia întâi și fac ca lucrurile să mai meargă, atât cât se poate, în perioada stării de urgență.

EROII zilei de 6 aprilie sunt medicii, asistentele, angajații de pe ambulanțe, infirmierele și brancardierii, toți angajații din sistemul sanitar dâmbovițean, care luptă zi de zi cu un inamic invizibil, dar care pune grav în pericol sănătatea oamenilor.

„Luptați cu un dușman invizibil pentru sănătatea noastră! Nu aveți garanția că nu vă veți îmbolnăvi voi înșivă sau pe cei apropiați vouă!

Dar zi de zi sunteți în prima linie a luptei împotriva COVID-19! Pentru NOI! #Respect #VaMultumim” – este mesajul de astăzi al președintelui Corneliu Ștefan și al echipei PSD Dâmbovița.

Leave A Response »