Călin Popescu Tăriceanu, într-o nouă vizită în Dâmbovița. Liderul ALDE se va întâlni cu cetățenii de pe Valea Dâmboviței

Ana Maria Popescu 02/05/2019 0
Călin Popescu Tăriceanu, într-o nouă vizită în Dâmbovița. Liderul ALDE se va întâlni cu cetățenii de pe Valea Dâmboviței

Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România” – este mesajul președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Formațiunea politică, aflată alături de celelalte partide în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, își dorește să aibă la Bruxelles oameni care să reprezinte România cu profesionalism, curaj și demnitate, tocmai de aceea ALDE a ales să desfășoare o campanie cât mai aproape de cetățeni, să fie alături de aceștia, să le asculte doleanțele și problemele.

După ce președintele ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu, împreună cu secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, și vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, candidat la alegerile pentru Parlamentul European au vizitat în luna aprilie mai multe obiective din județul Dâmbovița, în această lună de campanie, liderul ALDE va reveni în județ, de data asta pe Valea Dâmboviței.

„Feedback-ul în ceea ce privește ALDE pot să spun că mă bucură, pentru că nu face altceva decât să certifice faptul că avem o locomotivă puternică și că în jurul ei se construiește, și aici mă refer la președintele Călin Popescu Tăriceanu. Nu doar la nivelul județului Dâmbovița, ci la nivel național, atunci când președintele Tăriceanu menține aproape totdeauna prime-time-ul este mai ușor să faci politică. L-am avut invitat în luna aprilie în județ, a fost în Târgoviște, dar și la Titu și va fi prezent și în această lună de campanie în Târgoviște. Vrea să iasă să stea de vorbă efectiv cu dâmbovițenii, vrea să mai meargă în câteva companii românești și l-am invitat să meargă în zona pomicolă de la Voinești, pentru că în luna mai avem merii înfloriți, iar zona este foarte frumoasă și se dezvoltă foarte bine… Voinești este o comună reper pentru Dâmbovița, o comună în care investițiile și-au făcut loc foarte serios. De asemenea, în această lună de campanie, vom fi prezenți permanent peste tot. Feedback-ul este pozitiv la adresa ALDE și totul pleacă de la prezența președintelui Tăriceanu și în județul nostru, lucru care ne ajută foarte tare”, a precizat Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița.

De altfel, liderul dâmbovițean al ALDE a precizat că pentru domnia sa funcția politică înseamnă o permanentă campanie, un interes permanent pentru județ și pentru nevoile dâmbovițenilor: „Campania mea a început în urmă cu vreo câțiva ani și m-am comportat ca și cum ar fi fost luna de campanie, am intrat în contact direct cu dâmbovițenii și vă spun că per ansamblu sunt mulțumit. Nu mi-au scăpat foarte multe localități din județ, unde nu am fost, chiar în unele dintre ele am fost și de două-trei ori… Recunosc faptul că am încercat să eficientizez timpul și energia încercând să fiu prezent acolo unde se strâng oamenii de obicei, respectiv târguri săptămânale, manifestări ale zilelor localităților”, a mai subliniat Ionel Petre.

Vă reamintim că în cadrul ultimei vizite din județul Dâmbovița, din data de 12 aprilie, reprezentanții ALDE au vizitat două societăți din Târgoviște, VASCONY și RONDO. De asemenea, liderii ALDE au vizitat Centrul Tehnic Renault de la Titu, un obiectiv economic important pentru județul Dâmbovița, dar și pentru România.

 

Leave A Response »