Cabinet stomatologic modern la Şcoala Mihai Viteazul

Una dintre prioritățile administrației târgoviștene a fost în mod constant, în ultimii 5 ani, aceea de a asigura condiții cât mai bune în toate școlile și grădinițele din municipiu. Dacă 10 dintre instituțiile de profil di Târgoviște au beneficiat de proiecte europene în valoare totală de peste 20 de milioane de euro, toate celelalte au primit sprijin direct de la primărie pentru rezolvarea unor probleme punctuale. Chiar astăzi, primarul Gabriel Boriga a inaugurat oficial o nouă investiție în școala târgovișteană: cabinetul stomatologic de la Școala Mihai Viteazul Târgoviște. “Am reușit să dotăm cabinetul stomatologic de aici cu scaun dotat cu cele mai moderne tehnologii in ceea ce privește tratamentul dentar al copiilor de la această școală. Le mulțumesc colegelor mele de la Direcția de Asistență Socială și să le felicit pe doamnele director de la Școala Mihai Viteazul, le urez succes celor care vor lucra în acest cabinet, pentru că am văzut oameni bucuroși de ceea ce fac”, le-a spus edilul celor prezenți.

Fostă elevă a școlii, directorul instituției, prof. Daniela Gâtlan, a declarat că noul cabinet stomatologic reprezintă o schimbare în bine pentru școală, dar și pentru beneficiarii direcți, copii. “În calitate de director și de fost elev al acestei școli, care a beneficiat de acest cabinet stomatologic în anii ’70, mă bucur enorm de această transformare în bine”

De serviciile oferite prin noul cabinet stomatologic vor beneficia aproximativ 850 de copii, de la Şcoala Mihai Viteazu şi de la Liceul de Arte Bălașa Doamna, dar şi copiii de la Grădinița Nr.1 și Grădinița Nr. 8.

leave a reply