Bucurie mare pentru copiii din Aninoasa. Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria au amenajat un loc de joacă, inaugurat chiar de Moș Nicolae. Tot astăzi au fost aprinse și luminile de Crăciun în comună.

Moș Nicolae, ajutat de Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Aninoasa, a adus un cadou special copiilor din satul Săteni, un loc de joacă nou nouț!

Realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), locul de joacă inaugurat astăzi de președintele CJD, Corneliu Ștefan, primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, consilieri locali, părinți și copii, are o valoare de peste 140.000 lei și a fost amenajat în curtea grădiniței din sat.

„Astăzi, am avut deosebita plăcere de a inaugura un loc de joacă în satul Săteni! Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de bucuria celor mici și, tocmai de aceea, consider că în fiecare localitate din județul Dâmbovița trebuie să existe un astfel de spațiu dedicat copiilor. Programul Județean de Dezvoltare Locală vine în sprijinul tuturor primăriilor, așa cum s-a întâmplat și la Aninoasa. Consiliul Județean Dâmbovița a susținut 63.000 de lei din valoarea totală de 143.000 de lei a întregului proiect.

Le doresc o iarnă de poveste copiilor, iar sărbătoriților zilei, mulți ani liniștiți și plini de bucurii!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Inaugurarea locului de joacă nu a fost singura surpriză făcută copiilor și tuturor cetățenilor comunei de către administrația locală și județeană. Tot astăzi, de Moș Nicolae, a avut loc și festivitatea de aprindere a luminilor de Crăciun, în parcarea Centrului Cultural Aninoasa, un „Tărâm de basm” care va aduce multă bucurie, mai ales, celor mai mici locuitori, pe toată durata lunii decembrie. Înainte de aprinderea „luminilor bucuriei” a avut loc un spectacol special susținut de cei mai talentați copii ai comunei și de Vestitorii Aninoasei.

leave a reply