Bucătari… de lux! Primarul Boriga și viceprimarul Prisăcaru au pregătit mâncare pentru săracii orașului

Primarul municipiului, Gabriel Boriga și viceprimarul Ciprian Prisăcaru, au ales o manieră neobișnuită de a atrage atenția asupra celor mai defavorizați dintre semenii noștri. – copiii cu dizabilități. Cei doi au curățat și tăiat legume, au pus cartofii la prăjit, au preparat mămăliga, au dat o mână de ajutor și la varza cu ciolan – în meniu astăzi, pentru asistații social care mănâncă la cantina ”săracilor”.

Gabriel Boriga a subliniat că gestul său dorește să fie un semnal că cei mai năpăstuiți dintre târgovișteni nu au fost uitați de administrație.

“Alături de salariatele de la DAS, de viceprimarul Ciprian Prisăcaru, facem câteva lucruri mici pentru noi, dar care trebuie să demonstreze că trebuie să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru, dar, mai ales, de copiii cu dizabilități. Sper că exemplul nostru va arăta tuturor că, indiferent de poziția pe care o ocupăm, trebuie să fim aproape de oamenii care au nevoie de noi”, a declarat Boriga. Totodată, primarul le-a prezentat ziariștilor dotările finanțate de primărie, inclusiv plita și cuptoarele moderne. ”Tot ce vedeți aici și mă refer la plită, cuptoare, sunt investiții pe care Primăria le-a realizat anul acesta. Sunt aparate moderne, care fac munca acestor oameni care lucrează aici mai ușoară și rezultatele muncii lor mai gustoase, dacă îmi permiteți”.

În fiecare zi, peste 650 de persoane mănâncă la cantina Direcției de Asistență Socială, printre acestea numărându-se și copii cu dizabilități.

“Sunt foarte multe persoane, 658 de persoane, care beneficiază de hrana de la cantina de ajutor social a primăriei. Sperăm ca și de acum încolo să oferim serviciile cele mai bune celor care au nevoie de ele“, a declarat Ciprian Prisăcaru, viceprimar al municipiului.

2 Comments

leave a reply