Boriga a deschis official CHINDIA BEER FEST

Primarul municipiului, Gabriel Boriga, a  deschis oficial Festivalul “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”. Desfăşurat pe parcursul a trei zile, festivalul are numeroase suprize pentru târgovișteni, de la produse tradiţionale oferite de comerciaţi în Parcul Mitropoliei sau parc de distracţii pentru cei mici, până la concerte susţinute de Keo & Skizzo Skillz, Bere Gratis sau Dj Rynno & Silvia. Bineînţeles, nu vor lipsi Berea şi… mititeii!

Gabriel Boriga a apreciat serioyitatea partenerilor care, alături de municipalitate, au făcut posibilă organizarea festivalului. Și pentru că reușita evenimentului depinde de cei ce se vor putea bucura de ceea ce le-a fost pregătit, Gabriel Boriga îi invită pe târgovișteni la trei zile de distracție și voie bună: “Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Târgovişte îi invită pe târgovişteni şi pe dâmboviţeni să vină pe Platoul Prefecturii şi în Parcul Mitropoliei, pentru a petrece, a sărbători, pentru a se simţi bine şi a depăşi momentele de caniculă cu zâmbetul pe buze”, a spus primarului Boriga.

În cele trei seri de festival, pe scena amenajată pe Platoul Prefecturii vor concerta Shift, What’s Up, Keo & Skizzo Skillz,  Matteo, Like Chocolate, Conexiuni, Bere Gratis, precum și importante ansambluri de muzică populară. Zona BRD va fi destinată celui mai grandios parc de distracții și nu vor lipsi terasele cu grătare și bere, dulciuri și produse tradiționale.

Evenimentul este organizat de Palmyra Events în parteneriat cu Vision Improve şi Primaria Muncipiului Târgovişte. Sponsorul oficial este Timişoreana.

leave a reply